aaaa tam szkoda, wole audi juz kpl weitec do pocięcia pędzi do mnie, lepiej kit ciąć niż gwintKolczat pisze:no szkoda ze sie tego ze slaska nie udalo jeszcze dorwac bo i Tobie by cos skaplo a przy AR by sie zdaoo
Deskorolka
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
szuan, w sumie racja ;]
gornik grill to fake, ale to tak miedzy nami ;p ciesze sie ze zmieniles zdanie na temat rs2 front, pokeljony jest dobrze wazne zeby szpachla dobrze byla polozona... jak cos sie nie uda to przyszly sezon oblatam dalej na cfl, w razie jak sie wkurze mocniej to potne cfl'a i wrzuce dol eresa... albo kupie drugiego eresa a tego sobie powiesze w pokoju na scianie :mrgreen:
tylnie zderzak mam przedliftowy i taki zostaje, chyba ze sciagne US i zrobie tyl eres :mrgreen:
gornik grill to fake, ale to tak miedzy nami ;p ciesze sie ze zmieniles zdanie na temat rs2 front, pokeljony jest dobrze wazne zeby szpachla dobrze byla polozona... jak cos sie nie uda to przyszly sezon oblatam dalej na cfl, w razie jak sie wkurze mocniej to potne cfl'a i wrzuce dol eresa... albo kupie drugiego eresa a tego sobie powiesze w pokoju na scianie :mrgreen:
tylnie zderzak mam przedliftowy i taki zostaje, chyba ze sciagne US i zrobie tyl eres :mrgreen:
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
myslalem o tym ale sa dwie drogi dla zrobienia tego, albo zalepic wneke, albo seszlifowac na gladko, wolalbym na gladko, ale jednak zderzak ma tez swoja norme grubosci i wole go nie oslabiac bardziej, a zaklejenie duzo nie da, pozatym ja i tak z rejerka bede jezdzil normlanie wiec raczej zostaje... wszystko zalezy co mi magik od zderzakow powieSłonik pisze:zalepiłes miejsce na rejestracje