Bastek pisze:hmm od początku myślałem o polerowanym aluminium, żeby pasowało do rancików
I bardzo dobrze bo wyglądają super, czekamy do wiosny <ok>
Słonik pisze:Dekielki jesli chodzi o wykonanie to OK ale mogleś sie Bastek wykazac troche pomysłowoscia bardziej
Marudy jesteście i tyle Wiem, że pierwsze takie dekielki miał górnik i nic już tego nie zmieni ale forum jest po to żeby czerpać z niego jak najlepsze pomysły i adoptować je na własne potrzeby... Wzór tych dekielków u Bartka bardzo mi się spodobał i dlatego stwierdziłem, że u mnie też będzie fajnie wyglądał 8-)MIODEK pisze:Faktycznie ja też je już widziałem gdzieś <hmm> <uhh>
W tym szaleństwie jest metoda <mikolaj> Trzeba czymś zabić wolny czas :mrgreen:MIODEK pisze:Szalejesz :mrgreen:
Wiem wiem staruszku, że masz na handel wnętrze ale jasny szary do białego auta jakoś tak średnio mi pasuje. Za bardzo by się wszystko zlewało W innym wypadku od razu bym do Ciebie uderzał :mrgreen: Co do foteli to nie te grzane tylko zwykłe Pójdą od razu do tapicera i dostaną nową skórę i alcantarę <mikolaj>Niki20 pisze:Seba te grzane :?: Ja mam swój szary środek do sprzedania, razem z boczkami itd itp...