[B3] światła przeciwmgłowe
-
- Forum Audi 80
[B3] światła przeciwmgłowe
witam chciałbym zamontować w mojej laluni halogeny. nie mam orginalnie wyciętych miejsc na halogeny a nie chcę kupować nowego zderzaka z orginalnie wyciętymi dziurami więc chciałem wykorzystać kratkę w zderzaku. czy ktoś może robił taką rzecz i jakie halogeny kupić.
Ostatnio zmieniony 12 sty 2011, 07:08 przez arturo1813, łącznie zmieniany 2 razy.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Patrique
- Forum Audi 80
- Imię: Patryk
- Model: Audi A4
- Nadwozie: Avant
- Silnik:
Kolego ja też myślałem nad montażem przednich lamp przeciwmgielnych. Myślałem, nad zderzakiem od 90-tki albo coupe & lampy zespolone; jednak to jest za duży wydatek póki co. Dlatego myślałem, żeby wstawić jakieś lampiony w swój obecny zderzak.
Znalazłem na necie takie "cosik": http://media.photobucket.com/image/audi ... g_0902.jpg
Moim zdaniem wygląda to nawet ok 8-)
:idea: Popraw temat, żeby go nie usunęli, bo na pewno się przyda innym 8-)
Znalazłem na necie takie "cosik": http://media.photobucket.com/image/audi ... g_0902.jpg
Moim zdaniem wygląda to nawet ok 8-)
:idea: Popraw temat, żeby go nie usunęli, bo na pewno się przyda innym 8-)
-
- Forum Audi 80
Patrique a gdzie takie halogeny dostać ?
dzięki wszystkim za pomoc
fajnie wyglądają te halogeny od Olszaka ale gdybym trafił na takie jak wysłał Patrique to bym był bardziej szczęśliwy bo ładnie są dopasowane.
teraz jeszcze zastanawiam się czy w mojej srebrnej strzałce jest doprowadzona instalacja pod halogeny czy sam ją muszę wykonać
dzięki wszystkim za pomoc
fajnie wyglądają te halogeny od Olszaka ale gdybym trafił na takie jak wysłał Patrique to bym był bardziej szczęśliwy bo ładnie są dopasowane.
teraz jeszcze zastanawiam się czy w mojej srebrnej strzałce jest doprowadzona instalacja pod halogeny czy sam ją muszę wykonać
- Patrique
- Forum Audi 80
- Imię: Patryk
- Model: Audi A4
- Nadwozie: Avant
- Silnik:
No jeśli nie "alledrogo" to amerykański "ibej" . Wysyłka nie jest droga.arturo1813 pisze:Patrique a gdzie takie halogeny dostać ?
A czasami można kupić naprawdę tanio. Ja sam będę szukać takich lamp, myślę również żeby zamiast żarówki wpakować tam moduł super jasnych diod LED (ktoś na forum tak miał).
Co do instalacji to ja akurat takową mam, bo w ori zderzaku były halogeny. Ale nawet jeśli nie masz doprowadzonych kabelków to moim zdaniem kein problem :roll: .
Dwa przekaźniki samochodowe, trochę kabla, przycisk na półeczkę, bezpieczniki z oprawkami no i oczywiście halogeny . W dodatku biorąc zasilanie bezpośrednio z aku podejrzewam, że będą świecić jak marzenie.