[B4 sedan AEB 1.8T] Problem z Abs'em
[B4 sedan AEB 1.8T] Problem z Abs'em
Witam mam taki dosc dziwny problem z abs'em i nie tylko mianowicie , abs dosc czesto mi sie wlacza i wylacza dokladniej rzecz biorac raz lapie jedno raz drugie kolo , prawidlowo dziala tylko przy delikatnej predkosci , chociaz nie to jest tak nie pokojace jak to ze hamulec mi zanika , mianowicie jezeli hamuje gwaltownie pedal trzyma sie wysoko , jezeli hamuje powoli pedal potrafi uciec w podloge i wcale sie nie zatrzymac , dodatkowo jezeli przypuszczalnie stoje na swiatlach i trzymam hamulec, auto jezeli sie go nie docisnie nizej potrafi popuscic i zjechac.
Witam ja mam trochę inny problem z abs w audi b4 2.3 a mianowicie mam zamontowany abs ale nie działa wcześniej nie działało nic dziś w głównej skrzynce bezpieczników złożyłem przekaznik nie oryginalny wedle rozpiski przekazników jest to numer 6 i zaświeciła mi się kontrolka na włączniku abs prosze o pomoc bo 6 wedle rozpisek to przekaznik klimatyzacji
Nie lepiej podłączyć pod komputer tam pokaże ci błędy i będziesz wiedział co i jaksopel85 pisze:Witam mam taki dosc dziwny problem z abs'em i nie tylko mianowicie , abs dosc czesto mi sie wlacza i wylacza dokladniej rzecz biorac raz lapie jedno raz drugie kolo , prawidlowo dziala tylko przy delikatnej predkosci , chociaz nie to jest tak nie pokojace jak to ze hamulec mi zanika , mianowicie jezeli hamuje gwaltownie pedal trzyma sie wysoko , jezeli hamuje powoli pedal potrafi uciec w podloge i wcale sie nie zatrzymac , dodatkowo jezeli przypuszczalnie stoje na swiatlach i trzymam hamulec, auto jezeli sie go nie docisnie nizej potrafi popuscic i zjechac.