[B3] Żarówki postojowe niebieskie Audi b3 1.6 1990
[B3] Żarówki postojowe niebieskie Audi b3 1.6 1990
Witam, mam problem z znalezieniem niebieskich postojówek do mojego audi (jedna się przepaliła a uznałem że niebieskie są ładniejsze), zakupiłem już jedną parę na allegro o niby właściwych parametrach jednak żarówki nie świeciły. Czy ktoś może wie gdzie można dostać takie żarówki lub ewentualnie może podać link z allegro z żarówkami lepszej jakości pasującymi do tego medelu ? z góry Dziękuje i pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 12 sty 2011, 20:46 przez Norbi92, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
witam też mam założone żarówki postojowe T4W led niebieskie i daje to niezły efekt tylko należy pamiętać aby zamienić wtyczkę z przewodem od postojówek odwrotnie.
a tu masz link:
http://moto.allegro.pl/diody-postojowki ... 79570.html
a tu masz link:
http://moto.allegro.pl/diody-postojowki ... 79570.html
-
- Forum Audi 80
- Fantomas_29
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- robert_paulson
- Forum Audi 80
- Imię: Wiktor
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Chłopaki a panowie w mundurkach się Was nie czepiają? Mój kolega miał nawet nie niebieskie tylko lekko niebieskawe pozycyjne i chcieli mu dowód zabrać... Dobrze że miał stare w schowku i wymienił przy nich. Niebieskie światło jest ponoć zarezerwowane dal policji ale widział ktoś taki przepis? Może warto się kłócić?
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
Ja bym nie polecał niebieskich, może to i wygląda zależy od gustu, ale miśki będą się czepiać gdy tylko zobaczą. Ja miałem założone białe diodowe i się czepili bo policjant twierdził ze to niebieska;/;/ a to poprostu było czyste światło białe. No i wracając do tematu:) jeśli kupiłeś diodowe nowe to ma to do siebie ze jesli nie działa w to zamień ja odwrotnie bo dioda ma to do siebie ze nie jest jeje obojetne jak znajdzie sie w oprawce:)