Jak bys się co do 15 rozmyslił i kupił 18" to mam komplecik continentali 235/40 :mrgreen:
Ładne OOOO bardzo mi się czerwone podobają zazdroszcze Q <ok>
Z FIS-em powodzenia!!! Troche się pogłówkujesz ale dasz sE rade
[A4 B5] 1,8 ADR QUATTRO PILNIE SPRZEDAM str3
Spokojnie Fele pokaże już fotki zrobione, w domu postaram się zaktualizować zdjęcia na nowe i fele, i inne graty pokaże :mrgreen:Labiel pisze:Pokaż te fele coś je kupił
Mam jedynie komplet ori rozmiaru 195.peter_k pisze:Acha, Potrzebuję komplet 4 szt opon 205/60R15 na lato do ojca, jakby ktoś miał to proszę o info na PW.
Ja swoje mam już prawie dwa lata (będzie w kwietniu) i szczerze to nie mam najmniejszego zamiaru ani ochoty zmieniać auta.peter_k pisze:PS Autko mam juz 2 miesiące i nie mam zamiaru się z nim rozstawać
Hmm co do tych opon to sie staruszek ma namyślić czy by mu nie wystarczył profil "zimowy" na lato <ok>
Przez 2 lata czekałem żeby mi ojciec swojego quattro ADR'a oddał oczywiście za kase ale nie było szans tak się mu dobrze jeździ więc i ja pewnie trochę swoim pojeżdże <ok>
Dzięki i myślę że tych różnych przygód już koniec a teraz Audi się odwdzięczy w eksploatacji i radości z jazdy :mrgreen:goldi j51 pisze:No to po tym wszystkich przejściach zostało ci się cieszyć bez awaryjną jazdą powodzenia w dalszej eksploatacji <ok>
No ja bym se 18" założył ale do domu wtedy nie dojade szybciej niż 5km/h po moich drogach :evil: a moj tato to by na takim kole w ogóle do pracy nie wjechał (na ori zawiasie 1be i ori 15tkach sie chłop wiesza przy wieździe do pracy i garażu)plastuch pisze:Jak bys się co do 15 rozmyslił i kupił 18" to mam komplecik continentali 235/40 :mrgreen:
Ładne OOOO bardzo mi się czerwone podobają zazdroszcze Q <ok>
Z FIS-em powodzenia!!! Troche się pogłówkujesz ale dasz sE rade
A FIS już w drodze do mnie, zabawy pewnie będzie ale myślę że ak sobie w 80tce tone kabli pociągnąłem do elektryki i dodatków to i z licznikiem w A4 dam rade <ok>
Dodaje foto koła na lato i stan na dziś dzień. Sorki za fotki ale nie mogłęm dziś zrobić lepszych fotek.
Przygotowania do wiosny idą pełną parą.
Trzeba szykować parę dni urlopu bo zasypałem cały jeden pokój rzeczami do Audioli.
Prócz tego co już pisałem dziś w nocy przydarłem do domu elektrykę szyb do tyłu wraz z wiązkami kabli, boczkami i panelem kierowcy, tunel środkowy który to u mnie miał zepsutą popielniczkę i teraz czekam na chęci żeby to wszystko poskładać <ok>
W drodze jest też też licznik z pełnym FISem, dodatkowymi zegarami takimi jak były na tunelu w 80tkach i parę jeszcze innych drobiazgów które postaram się wszystkie pokazać.
Na razie przepraszam że brak fotek ale padam ze zmęczenia bo praktycznie całą noc za kierownicą spędziłem i muszę trochę oddechu złapać.
PS Audi ma się dobrze i odwdzięcza się. Zrobiła po te graty kolejne 400km bezproblemowo. Na razie Vmax to 170km/h (było bardzo deszczowo na A4 i nie chciałem zbytnio szaleć :mrgreen: )
Trzeba szykować parę dni urlopu bo zasypałem cały jeden pokój rzeczami do Audioli.
Prócz tego co już pisałem dziś w nocy przydarłem do domu elektrykę szyb do tyłu wraz z wiązkami kabli, boczkami i panelem kierowcy, tunel środkowy który to u mnie miał zepsutą popielniczkę i teraz czekam na chęci żeby to wszystko poskładać <ok>
W drodze jest też też licznik z pełnym FISem, dodatkowymi zegarami takimi jak były na tunelu w 80tkach i parę jeszcze innych drobiazgów które postaram się wszystkie pokazać.
Na razie przepraszam że brak fotek ale padam ze zmęczenia bo praktycznie całą noc za kierownicą spędziłem i muszę trochę oddechu złapać.
PS Audi ma się dobrze i odwdzięcza się. Zrobiła po te graty kolejne 400km bezproblemowo. Na razie Vmax to 170km/h (było bardzo deszczowo na A4 i nie chciałem zbytnio szaleć :mrgreen: )
Witam po długiej przerwie.
Audi mam już 5 miesiąc, i jestem zadowolony. Spalanie ok max 13,5 l/100km
W lutym 2011 roku troszeczkę mi fura sprawiła nerwów i z tąd dość duży zakres robót:
-wymienine hamulce (nowe wszystkie tarcze, klocki, regeneracja zacisków, uszczelniaczy, nowe tłoczki i końcówki przewodów hamulcowych, płyn i oczywiście odpowietrzony cały układ)
-awaria paska zębatego (strzelił podczs jazdy), wymiana wszystkich pasków zębatych i lkinowych na nowe oczywiście Gates'a, wymieniony również napinacz paska alternatora który okazał siębyć winny przecięcia paska zebatego
-wymiana oleju, Castrol magnatec 10W40
Prócz tego został samochód dokładnie wyczyszczony, posprzątany, i oczywiście umyty po zimie.N?a karoserię trafił podwójny wosk, wnętrze doczekało się plaka i gruntownego sprzątania:)
Na początku marca wraz z poprawą pogody, zawitały na Audiolce ori alufelgi 16", został zmodzony również FIS (pozostaje podłączyć manetkę i termo bo narazie to nie wszystko mi pokazuje ale działa)
W tej chwili czekam na pogodę i urlop, a do montażu mam już kompletną elektrykę na tylnie drzwi, oraz inne gadżety zwiazane z moim Audi
Audi mam już 5 miesiąc, i jestem zadowolony. Spalanie ok max 13,5 l/100km
W lutym 2011 roku troszeczkę mi fura sprawiła nerwów i z tąd dość duży zakres robót:
-wymienine hamulce (nowe wszystkie tarcze, klocki, regeneracja zacisków, uszczelniaczy, nowe tłoczki i końcówki przewodów hamulcowych, płyn i oczywiście odpowietrzony cały układ)
-awaria paska zębatego (strzelił podczs jazdy), wymiana wszystkich pasków zębatych i lkinowych na nowe oczywiście Gates'a, wymieniony również napinacz paska alternatora który okazał siębyć winny przecięcia paska zebatego
-wymiana oleju, Castrol magnatec 10W40
Prócz tego został samochód dokładnie wyczyszczony, posprzątany, i oczywiście umyty po zimie.N?a karoserię trafił podwójny wosk, wnętrze doczekało się plaka i gruntownego sprzątania:)
Na początku marca wraz z poprawą pogody, zawitały na Audiolce ori alufelgi 16", został zmodzony również FIS (pozostaje podłączyć manetkę i termo bo narazie to nie wszystko mi pokazuje ale działa)
W tej chwili czekam na pogodę i urlop, a do montażu mam już kompletną elektrykę na tylnie drzwi, oraz inne gadżety zwiazane z moim Audi
AUDI NA SPRZEDAŻ
Dawno mnie tu nie było.
Audi ma się dobrze, wszystkie usterki zostały usunięte, trochę też rzeczy dołożyłem do auta.
Audi sprawuje się dobrze, a napęd quattro bardzo fajną frajdę daje z jazdy.
Niestety kolejne problemy osobiste i rodzinne doprowadziły do tego że zmuszony jestem sprzedać Swoje czerwone Quattro
Najchętniej sprzedałbym auto komuś z klubu, albo z dopłatą zamienił na jakąś 80tkę.
Nie mam niestety innego wyjścia bo potrzebuję dość dużej gotówki a co za tym idzie Audi postanowiłem sprzedać.
Samochód jak każdy może przeczytać został trochę doinwestowany i starałem się o niego dbać jak mogłem.
Nie jest idealny bo takiego go kupiłem ale myślę że jeśli ktoś go kupi będzie zadowolony.
Proszę o kontakt jeśli ktoś jest zainteresowany, a myślę że się dogadamy.
Dla klubowiczów oczywiście zejdę z ceny lub po prostu mogę dołożyć w cenie trochę"gratów" które do auta dokupiłem.
Cena wyjściowa jest taka z uwagi na Półroczny Gaz BRC za 2600zł montowany w listopadzie 2010. Cena jak najbardziej do negocjacji gdyż zależy mi na czasie.
Poniżej link do Aukcji Allegro
http://allegro.pl/audi-a4-b5-quattro-1- ... ?source=oo
Pozdrawiam Piotrek
Audi ma się dobrze, wszystkie usterki zostały usunięte, trochę też rzeczy dołożyłem do auta.
Audi sprawuje się dobrze, a napęd quattro bardzo fajną frajdę daje z jazdy.
Niestety kolejne problemy osobiste i rodzinne doprowadziły do tego że zmuszony jestem sprzedać Swoje czerwone Quattro
Najchętniej sprzedałbym auto komuś z klubu, albo z dopłatą zamienił na jakąś 80tkę.
Nie mam niestety innego wyjścia bo potrzebuję dość dużej gotówki a co za tym idzie Audi postanowiłem sprzedać.
Samochód jak każdy może przeczytać został trochę doinwestowany i starałem się o niego dbać jak mogłem.
Nie jest idealny bo takiego go kupiłem ale myślę że jeśli ktoś go kupi będzie zadowolony.
Proszę o kontakt jeśli ktoś jest zainteresowany, a myślę że się dogadamy.
Dla klubowiczów oczywiście zejdę z ceny lub po prostu mogę dołożyć w cenie trochę"gratów" które do auta dokupiłem.
Cena wyjściowa jest taka z uwagi na Półroczny Gaz BRC za 2600zł montowany w listopadzie 2010. Cena jak najbardziej do negocjacji gdyż zależy mi na czasie.
Poniżej link do Aukcji Allegro
http://allegro.pl/audi-a4-b5-quattro-1- ... ?source=oo
Pozdrawiam Piotrek