Dobre nieźle się uśmiałem :mrgreen:marysienka87 pisze:nie pisalam ze mam mega glebe.Moze zdjecie nie oddaje tego co jest w rzeczywistosci,
Jednak na moje 12cm do ziemi od progu to jest zbyt mało i to tylko z tyłu jesli chodzi o przód to jest jeszcze mniejsza przerwa niz 12cm.Do kolczat w porównaniu do Twojego auta to moje stoi duzo nizej przelicz sobie wysokosci opon moich i Twoich i dodaj do tego jeden cal,bedzie cos około 1 cm różnicy na wysokosci kół,teraz zobacz swoje i moje ile Tobie zostaje do błotników a ile mi.Twoim autem mozna jechac na rajdy terenowe.Co do obnizenia to wydaje mi sie ze powinny chociaz troszke sie uginac sprezyny a tu to sie nie dzieje
[cabrio 2,3 NG] ucieka tył na ślizgim
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
...a poki sobie nie sprawdzi to mozemy sobie dalej pospamowac ;] nie wiem dziewczyno o co Ci biega, skoro teraz mam takie same kola jak Ty na tym zdjeciu i pisalem zebys rzucila zdjecie auta z profilu, a nie z rogu z gory gdzie sama perspektywa robi pewnego rodzaju glebe... pozatym ja zawsze uwazalem ze -60 to tylko poprawa serii i zadna tam gleba
pozdro
pozdro
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
A nie przyszło Ci do głowy to, że chcę tylko zobaczyć jak to będzie wyglądało i utwierdzić się jeszcze bardziej w przekonaniu że wyjdzie lipa ? <ok> VT nie kosztuje nic i można pewne rzeczy sprawdzić bez ponoszenia kosztów Trzeba myślećKolczat pisze:nikt nie mowil ze bedzie latwo ;]pawelrybak15 pisze:Na nasze polskie drogi każda gleba jest niepraktyczna.
Air, tak ale to naprawde duze koszta...
ps: pawelrybak15, to ten co w VT prosi o zglebienie auta :mrgreen:
A poza tym to prosiłem też o VT podwyższonego zawieszenia :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: