mogłby kolega podać ile do tej pory na nich zrobił tyś :?:Patrique pisze: Amortyzatory - "Delphi" naprawdę długo wytrzymują, sprężyny zawieszenia - "Magnum"
[All] Niezbędnik posiadacza A80
- Patrique
- Forum Audi 80
- Imię: Patryk
- Model: Audi A4
- Nadwozie: Avant
- Silnik:
Tył: ~45000km ...i nawet jeszcze trzymały, ale podnosiłem auto z gleby na ori wysokość, więc musiałem zmienić wszystkie amory.tomekk666 pisze:mogłby kolega podać ile do tej pory na nich zrobił tyś :?:Patrique pisze: Amortyzatory - "Delphi" naprawdę długo wytrzymują, sprężyny zawieszenia - "Magnum"
Przód: ~20000km Ale to chyba jakaś gorsza seria tych na przód. No chyba, że na przodzie amory rzeczywiście idą szybciej, ale aż taka różnica względem tyłu?
Znajomy w Golfie ma amory delphi od prawie 5 lat. Nie wiem ile naciorał nim km, ale na pewno nie mało. Dopiero w tym miesiącu naprawiał zawieszenie.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Proponuje dopisać do klocków hamulcowych firmę TEXTAR
Śmigam na tych klockach od kiedy mam Audi w swoich rękach, czyli idzie już 3ci albo 4ty rok i klocki nadal w super stanie <ok>
P.S. A co do akumulatorów, czy przypadkiem Topla to nie jest coś takiego jak Topran ? A jak wiemy Topran to tragedia :roll:
Śmigam na tych klockach od kiedy mam Audi w swoich rękach, czyli idzie już 3ci albo 4ty rok i klocki nadal w super stanie <ok>
P.S. A co do akumulatorów, czy przypadkiem Topla to nie jest coś takiego jak Topran ? A jak wiemy Topran to tragedia :roll:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: