[B4 1.9 AAZ] Silnik bierze olej... duze ilosci. Pomocy :(
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
drzwi prawe wymienione sztuk 2 i malowanie całej prawej strony plus zderzak tył i polerka całosci
[ Dodano: 2011-01-16, 20:00 ]
audi wyszła pieknie... teraz znów powrót do kwestii gdzie ten olej ginie... w samochodzie ostatnio czuc olejem jakby wylał go na kolektor.. ale turbo sprawdzałem i nie puszcza na 100% do wydechu... to chyba nawieksza zagadka w tym samochodzie. jutro bede znów cos kombinowac i bede pisac jesli cos znajde..
[ Dodano: 2011-02-07, 21:17 ]
no i co olej nadal dolewam co 2 dni ;/
[ Dodano: 2011-01-16, 20:00 ]
audi wyszła pieknie... teraz znów powrót do kwestii gdzie ten olej ginie... w samochodzie ostatnio czuc olejem jakby wylał go na kolektor.. ale turbo sprawdzałem i nie puszcza na 100% do wydechu... to chyba nawieksza zagadka w tym samochodzie. jutro bede znów cos kombinowac i bede pisac jesli cos znajde..
[ Dodano: 2011-02-07, 21:17 ]
no i co olej nadal dolewam co 2 dni ;/
- Zlosliwy_Dzin
- Forum Audi 80
Było nie malować i sprzedać tez miałem zagadkę w 1.9TDI na wolnych obrotach powyżej 3 tys szarpał i kopcił a na biegach do czerwonej kreski normalnie.
Wtopiłem kasy żeby to zrobić i efektu brak sprzedałem i czuje wielką ulgę. też malowałem jak ty
Kupiłem drogi bezwypadkowy ori lakier i jestem zadowolony <ok>
Wtopiłem kasy żeby to zrobić i efektu brak sprzedałem i czuje wielką ulgę. też malowałem jak ty
Kupiłem drogi bezwypadkowy ori lakier i jestem zadowolony <ok>
Silnik zatarty... niestety wiec prosze o pomoc i udzielanie sie w tym temacie https://audi80.pl/b4-19-aaz-pare-pyt ... htm#588947