[cabrio 2,3 NG] ucieka tył na ślizgim
marysieńko ja u siebie mialem dosc dlugo problem tez a to auto mi uciekalo na boki i to na prostej drodze.Nie kazdy potrafi ustawic tą geometrie lapią w tolerancji a puzniej nosi autem po drodze ale dzieje sie tak na slizkim ciekawe czy tyl jest rowno wiekszosc nie dotyka tylu o ktorym wypowiadaja sie ze to belka i tam sie nic nie ustawia a jednak da sie doregulowac by bylo perfekt.
-
- Forum Audi 80
Kolczat oto foty.
Nie wiem czy będzie dokładnie widać z miara.
[ Dodano: 2011-01-14, 17:26 ]
A i jeszcze jedno... co do wykłócania czyją koleżanką jestem... :mrgreen: jak dzieci
Nie wiem czy będzie dokładnie widać z miara.
[ Dodano: 2011-01-14, 17:26 ]
A i jeszcze jedno... co do wykłócania czyją koleżanką jestem... :mrgreen: jak dzieci
Ostatnio zmieniony 14 sty 2011, 17:29 przez marysienka87, łącznie zmieniany 1 raz.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
w Warszwie i okoliach bylem u roznych magikow od geometeri konczylo sie to na tym ze jeden nie skonczyl ustawiac dzwonilem do drugiego bo z gory wiedzialem ze bedzie lipa.Kolczat pisze:a mozesz wyjasnic na czym sie reguluje? zeby nie bylo to strikte powazne pytanie bo nie wiem, a chce wiedziec, brak ironii, smiesznosci, zartobliwosci badz innych odczuc odstajacych od norm :mrgreen:tomek1982 pisze:a jednak da sie doregulowac by bylo perfekt.
Natknalem sie przypadkowo na forach ze jest jeden taki w Wawie co ustawia ok 2godz ale magik bo z serwisow merca bmw porsche itp itd jada do niego bo robi to perfekt
U tego Pana okazalo sie ze tyl mam tez do regulacji,polega ona na tym ze luzuje sruby trzymajace belke napina pasami w tym kierunku w ktorym chce ustawic to dokladnie i dokreca sruby jest to meczace poniewaz wiadomo ze to metoda prób i bledow
Regulacja jest po poluzowaniu śrub otwory sa troche wieksze i jest male pole manewru tak to wyglada
-
- Forum Audi 80