[Kraków] Spot w Krk?
do quattro ten silnik i tak za slaby, przynajmniej te 140koni miec zeby sie jakos ten woz mog odpychac. sam naped to jakies 200kg wiecej wiec auto przez to juz ile ciezke od oski, nie mowie bo quattro jest fajne ale jak sie ma odpowiednia moc do niego, tak to jedzie to jak woz drabiniasty z przyczepka pustakow.
jakom masz wagę w dowodzie bo założe się że nie mniejszą niż 50kg ode mnie?jaco124 pisze:do quattro ten silnik i tak za slaby, przynajmniej te 140koni miec zeby sie jakos ten woz mog odpychac. sam naped to jakies 200kg wiecej wiec auto przez to juz ile ciezke od oski, nie mowie bo quattro jest fajne ale jak sie ma odpowiednia moc do niego, tak to jedzie to jak woz drabiniasty z przyczepka pustakow.
kiedy robisz to swoje 350kucy?
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
mati86 porownaj sobie mase auta z takim silnikiem jak twoj w sedania oska a quattro a nie patrz na TDI bo masz roznice silnikow, silnik TDI jest ciezki, tak czy tak nie zmiania to faktu ze 115kucy na quattro przy tym aucie to niestety za malo zeby zabawiac sie quattro, ale z ciekawosci porownaj sobie wage oski i 4 łap bo roznica jest spora.
350 kucy to nie planuje w tym aucie, mi narazie wystarcza to co mam
350 kucy to nie planuje w tym aucie, mi narazie wystarcza to co mam
jaco124, ja mam 1170kg w dowodzie
ja na tdi90 koni na pewno bym się nie przesiadł bo to jest dla mnie za mało żeby porównać elastyczność z przyspieszeniem, musiałbym mieć przynajmniej 130 kucy żeby to jako tako się odpychało.
ja na razie nie zmieniam na większe bo mi w zupełności wystarczy i jestem z niego zadowolony.
ja na tdi90 koni na pewno bym się nie przesiadł bo to jest dla mnie za mało żeby porównać elastyczność z przyspieszeniem, musiałbym mieć przynajmniej 130 kucy żeby to jako tako się odpychało.
ja na razie nie zmieniam na większe bo mi w zupełności wystarczy i jestem z niego zadowolony.