Konkretnie o te tuleje mi chodzi
W ofercie posiadaja trzy twardości tuleji ale myśle ze pod uwage można wziaśc dwie, te odpowiadające twardościa seryjnych tulejek i te najtwardsze.
Kazdy rodzaj tuleji jest produkowany w oparciu o technologie Qdure-flex.
Teraz kwestia ile osob było by chetnych zakupić takie tuleje :?:Qdure-flex- opracowany w pełni w naszym laboratorium. Jest to elastomer o podwyższonych parametrach fizyko-chemicznych dedykowany branży samochodowej - dla ludzi uwielbiających extremalne wykorzystanie możliwości swoich pojazdów. Qdure-flex to zatem elastomer z grupy poliuretanów stworzony specjalnie pod miłośników motoryzacji, produkt który ma za zadanie spełnić wymagania na potrzeby sportów ,w najsurowszych testach, rajdach, wyścigach na torach jak i .... jazdach rekreacyjnych.
Qdure-flex=Podniesiona wytrzymałość na ścieranie /a więc jeden z podstawowych parametrów podczas pracy tulej poliuretanowych/, antystatyka, niepalność. Wychodząc naprzeciw naszym klientom od 1.01.2010 -wersja Qdure-flex obecnie jest na poziomie cenowym jak standardowy system.
Interesuja mnie tylko i wyłącznie osoby poważnie zainteresowane bo nie mam zamiaru sie za nikogo tłumaczyć i świecić oczami.
Na chwile obecna lużna dyskusja co wy na to :?:
Za jakiś czas napisze, że zaczynam zbierać konkretna liste chetnych [myśle że od 24 stycznia, lub troche pożniej :?: ].
Każdy wpis na liste bedzie zobowiązywał do wpłaty na moje konto rownowartości wynegocjowanej u producenta ceny+koszt wysyłki, na jakim poziomie bedzie ona sie kształtować nie wiem na chwile obecna, gdy bede widział ile osob jest powaznie zaiteresowanych tematem to napisze do producenta maila z zapytaniem w jakiej cenie moze nam zaoferować swoj produkt przy zamowieniu hurtowym.