[Kraków] Spot w Krk?
Jak do tej pory rów zaliczyłem tylko 4ro kołowcem, stara przygoda... ( A6 C5 2.5TDi <quattro> ) 2 koła wymagają mózgu, a wtedy wszystko jest dobrze ( czasem nieodbierać tego jako obraze!!! );-) <wodka>mati86 pisze:maciek12, chciałbym zobaczyć to latanie na dwóch kołach? chyba w rowie bo nie tacy tu byli i źle skończyli
Picie piciem... ale myślenie mysleniem...mati86 pisze:z twoim piciem na pewno nie masz problemu he he
Co do wymiany ciętych ripost między Tobą i Jackiem, muszę stanąć po stronie Jacka... ( broń boże nie ze względu, że to mój kuzyn )
ABK z Quattrem to tak jak wiejski "esiok", tzw. siódemka Byle do przodu
I nie twierdź, że 90 koni zetora jest mułem... Zapraszam do przejażdżki czymś takim ABK niewiele odstaje... Jak sie chwile w tym pobujałem, to inekiedy żałuje, że mam ABK... Ale cóż, co jest, to trzeba zajechać... <wodka>
na pewno głupki nad tym nie myśleli bo by zrobili ABT w quattro i niedługo TDI.
1249kg ma Damian w dowodzie
1170kg ja mam :shock:
i co czyli quattro jest lżejsze i ma swoją moc przekonaj się :mrgreen:
1249kg ma Damian w dowodzie
1170kg ja mam :shock:
i co czyli quattro jest lżejsze i ma swoją moc przekonaj się :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 14 sty 2011, 20:01 przez mati86, łącznie zmieniany 1 raz.
moze i mysleli ale to tak samo jak np. a4 b5 z silnikiem 1.6...przeciez auto sie tylko morduje.. (nie mowie o Q, tylko chodzi mi ze niby madre glowy nad tym myslaly a wsadzili w taka bude silnik 1,6 ktory mial byc oszczedny? a tak naprawde 1.8 jest bardziej oszczedniejszy od niego albo pali tyle samo bo sie auto tak nie meczy...
głupki nie myslaly ale podobnych przypadkow jest wiele nad ktorymi mozna sie zastanawiac dlaczego tak a nie inaczej)
głupki nie myslaly ale podobnych przypadkow jest wiele nad ktorymi mozna sie zastanawiac dlaczego tak a nie inaczej)
no tym to mnie rozbawiles teraz, na logike pomysl ze quattro musi byc ciezsze.mati86 pisze:i co czyli quattro jest lżejsze
roznice jakie piszecie wynikaja tylko z blednych danych wpisywanych podczas rejestracji, pewnie jeszcze z 10 innych osob ma inaczej.
...co i tak nie zmienia faktu ze silnik abk do quattro jest za slaby.
a co ty porownujesz TDI do ABK, przeciez musisz sobie porownac dane ile wazy abk w Q i bez Q, tylko znajdz dane fabryczne a nie piszcie z dowodow bo widze ze kazdy ma inaczej. Jakos w to nie wierze ze ABK z Q bedzie lzejsze od oski, tylko tak jak mowie poszukaj danych producenta a nie wpisywanych w dowodach, bo ja juz rowne dowody widzialem, nawet takie ktore w tych rubrykach nie maja nic wpisane, sam nie wierzylem dopoki mi dowodu nie pokazal wiec dane z dowodow rej. sa malo wiarygodne.
nie chodzi tu czy 100 czy 200kg ale o sam fakt ze Q wydawac sie powinno ze musi byc cięższe od oski.
Pozatym mi chodzi o sam fakt ze te silnik i to z napedem na 4 łapy nie jest rewelacją.
pisze o tym samym od kilku postow a ty ciagle maslo maslane.
zebys w kolko nie pisal i mogl sobie porownac tdi do abk w dowodzie mam 1270kg - choc takie porowanie nie wiem do czego zmierza, ani nie na miejscu ani nie o tym mowa tutaj
nie chodzi tu czy 100 czy 200kg ale o sam fakt ze Q wydawac sie powinno ze musi byc cięższe od oski.
Pozatym mi chodzi o sam fakt ze te silnik i to z napedem na 4 łapy nie jest rewelacją.
pisze o tym samym od kilku postow a ty ciagle maslo maslane.
zebys w kolko nie pisal i mogl sobie porownac tdi do abk w dowodzie mam 1270kg - choc takie porowanie nie wiem do czego zmierza, ani nie na miejscu ani nie o tym mowa tutaj
ciągle piszę o ABK z Q i bez a nie porównuje twojej masy i wałkuję to cały czas jak zresztą pisałem w poprzednim poście w przenośni i chodzi o dowód maćka czy damiana a nie twój.
zresztą jest nowy temat założony https://audi80.pl/malopolska-pogaduc ... t50766.htm
zresztą jest nowy temat założony https://audi80.pl/malopolska-pogaduc ... t50766.htm