[małopolska] Pogaduchy, dywagacje, rozmyslania czyli SPAM
[małopolska] Pogaduchy, dywagacje, rozmyslania czyli SPAM
zapraszam do rozmów polsko polskich... :mrgreen: :mrgreen:
D vs Pb
Ośka Vs Q
itd.
Temat do pogaduch <ok>
D vs Pb
Ośka Vs Q
itd.
Temat do pogaduch <ok>
ja powiem inaczej...
quattro to fajna sprawa, nie tylko w zimie, i z checia bym sobie wlozyl co wiaze sie z tym ze musialbym grzebac w silniku i pomodzic go na te min. 140 koni zeby to mialo sens, bo na seryjnym 90 konnym tdiku nie widze takiej potrzeby ani sensu bo silnik bylby za slaby do tego napedu.
Poza tym quattro moglbym sobie wsadzic bo temat ogarnalem praktycznie ale jest to wg mnie nieoplacalne, moze nast auto bedzie sie odpychalo 4 łapami z tym ze wtedy koniecznie z motorem rzedu 150 koni chociaz zeby to mialo rece i nogi.
ja widac po powyzszym moim poscie dane z naszych dowodow nie sa zbyt prawdziwe.
tzn. u mnie sie przynajmniej zgadza ta waga wg danych technicznych producenta
quattro to fajna sprawa, nie tylko w zimie, i z checia bym sobie wlozyl co wiaze sie z tym ze musialbym grzebac w silniku i pomodzic go na te min. 140 koni zeby to mialo sens, bo na seryjnym 90 konnym tdiku nie widze takiej potrzeby ani sensu bo silnik bylby za slaby do tego napedu.
Poza tym quattro moglbym sobie wsadzic bo temat ogarnalem praktycznie ale jest to wg mnie nieoplacalne, moze nast auto bedzie sie odpychalo 4 łapami z tym ze wtedy koniecznie z motorem rzedu 150 koni chociaz zeby to mialo rece i nogi.
ja widac po powyzszym moim poscie dane z naszych dowodow nie sa zbyt prawdziwe.
tzn. u mnie sie przynajmniej zgadza ta waga wg danych technicznych producenta
nie pije, antybiotyki biore :mrgreen: 8-)
wystarczac moze nie wystarcza bo zawsze chcialoby sie wiecej, poki co jest to co jest
wystarczac moze nie wystarcza bo zawsze chcialoby sie wiecej, poki co jest to co jest
Ostatnio zmieniony 14 sty 2011, 21:57 przez jaco124, łącznie zmieniany 1 raz.
nie potwierdza, bo twoje Q nie jest lżejsze, jak stwierdziłeś... 20kg to np. 20 litrów wódki... Czyli zawartość 40 flaszek 0.5, a to już troche jest...mati86 pisze:potwierdza bo od twojego jest 20kg cięższy czyli nic
Jak na serie to jest dosyć solidnie wyposażona <wodka>mati86 pisze:widocznie masz mniej wyposarzenia he he