widze że wszystko po jednych piniondzach :mrgreen:maciek12 pisze:To u mnie i jaca rodzinne <wodka> <ok>
[małopolska] Pogaduchy, dywagacje, rozmyslania czyli SPAM
nie wiem co masz na mysli mowiąć rodzinne bo ja tu rodziny nie widze i nic takiego nie napisalem, chyba ze maciek ale pisz do niego, a po drugie to mnie nie znasz wiec nie mow kim jestem, mysle ze tyle w tym temaciemati86 pisze:to znaczy jak u was to rodzinne to jeden jest cygon, krynt, wywijac jak i drugi :mrgreen: he he
mati86 pisze:widze że wszystko po jednych piniondzach
jaco124 pisze:nie wiem co masz na mysli mowiąć rodzinne bo ja tu rodziny nie widze i nic takiego nie napisalem, chyba ze maciek ale pisz do niego, a po drugie to mnie nie znasz wiec nie mow kim jestem, mysle ze tyle w tym temacie
:shock: ---> <haha> ---> <wodka>mati86 pisze:jaco124, luzik nie spinaj się bo niema o co na żartach się nie znasz
Chłopie, to ja bym ci auta nie oddał niechciałbym mieć szyb pomalowanych i uszczelak nie wspominając o lampach...mati86 pisze:zawsze wszystko maluje w całoci
Najważniejsze, że tobie sie podoba, ale jednak jest faktem, że do dupy to zrobionemati86 pisze:a poza tym mi się podoba cały w koloże a nie kawałek u góry