Alpine.. modelu nie pamiętam... ale całkiem przyjemnie sobie pogrywa:)) od pewnego czasu się przekonałem... że jeśli radio samochodowe, to tylko AlpineKoralB3 pisze:Bardzo fajowe aluski a co to za radyjko masz.?
Audi 4000S 85' :))
Najpierw popraw byki w ogłoszeniu bo rażą np ,,Ktury''mexi pisze:[url=http://www.iv.pl/images/29256832887688567342.png]Obrazek[/URL]
Coś fajnego dla każdego hehe.
A Audi bardo fajne.
właśnie kolejnego następnego ranka wstaję i dochodzę do tego wniosku... także Audi raczej zostanie i będę za wszelką cenę chciał je utrzymać jak najdłużej <czapa>AdiAudi pisze:jak sprzedaż tą, to kiedyś może ci się nie udać już kupić takiej, ale decyzja należy do ciebieRosper85 pisze:Kiedyś się kupi może coś podobnego:)
wczoraj posiedziałem trochę w garażu, wyjąłem cały dolot, masakra jedna wielka co się tam działo, jestem pełen podziwu, że ono w ogóle jeździło. klapka w przepływce zgięta i zablokowana, tamtędy powietrze w ogóle nie szło, dziury w dolocie - chyba tędy wpadało tylko powietrze... wszystko uszczelniłem ogarnąłem klapkę w przepływce i teraz to jest inne auto. Czuć dużą różnicę w przyspieszaniu, wcześniej się dusił non stop, teraz cały pierwszy bieg zrywa przyczepność <cool> także jak dla mnie całkiem sympatycznie mi wyszedł zabieg wczorajszy:) prawdopodobnie to też jest główna przyczyna tego, że audi na benzynie nie chodzi, dziś zaleję benzynę i spróbuję go uruchomić na prawdziwym paliwie :mrgreen: :mrgreen: <mikolaj>
z racji tego, że ja jak na razie nie mogę się autem poruszać no i do tego brak czasu i kasy na odbudowę rarytasa, auto znalazło wczoraj nowego właściciela.. takiego, który wiem, że o nie zadba:) temat generalnie do zamknięcia.. choć wiem, że nowy właściciel na pewno tu nie zajrzy, bo ogólnie nie lubi się chwalić tym co robi przy swoich autach.. ale jeśli coś ciekawego się zacznie z Audi dziać.. postaram się ją pokazać :mrgreen:
- pawelw_1986
- Forum Audi 80