Napotkani koledzy
- trepek
- Forum Audi 80

- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Brudne? Toś nie widział dzisiaj mojego brudasa, jak zebrało mi się z dziewczyną wczoraj na amory, pojechaliśmy na łąkę a że gleba rozmoknięta i pod wpływem pewnych drgań koła mocno zagrzęzły w błocie. Trzeba było po traktora iść bo wyjechać się nie dałokokolino1 pisze:No nie takiej brudnej niuni fote strzelić :oops: :oops: :oops: kude trza było dać znać to bym wypucował autko do sesji :mrgreen:
Znowu nie takie złe - tylko brak kółek na atrapie - reszta spokoŻelu pisze:dydo oby ten samochód nie stał się Twoim wzorcem :evil:dydo85 pisze:piekne
Do rzeczy
Dziś spotkałem IC69 i pochwaliłem się moim BC - Jugo dzięki za BC
Ludzie ludzie jeśli Ktoś ma zatwardzenie w modzeniu swego auta i żadne reklamowane środki przeczyszczające typu ksenna, aktiregularis, kontrologkontrol nie skutkuję to wybierzcie się do jugo007 - na pewno Was ruszy i zaczniecie coś modzić
Jeśli zaparcie nadal nie ustępuje - czyli chcecie modzić i nie możenie zrobić to proponuję coś bardziej radykalnego - wyjazd z jugo007 do świstaka - po takim wypadzie na pewno zrobicie takie modzenie w aucie że szok - poznałem to na sobie
Dodam tylko tyle że Avantem jechaliśmy we trzech do świstaka a gratów tyle nakupiliśmy że Avant był zapełniony po dach a ja jako trzeci nie mogłem się zmieścić do auta - jak już się wpakowałem to graty miałem na kolanach