[ALL] Żarówki.. - czego używacie?
Kolczat nasze audiki to autka lećiwe z całym szacunkiem dla każdego z egzemolarzu więc muśimy jakoś dopracować kilka spraw po gebelsach po co kupować nowe lampy jak można zainwestować w żarówki, o wiele tańiej a efekt dobry .A jak komuś 2 razy w roku śiada komplet dobryzch zarówek to wydaje mi śie że jest na tyle rozsądny aby zainwestować w inną firme .Wybór jest szeroki osobiśćie , polecam PHILIPS X TRIM +80% zdają egzamin doskonale od 2 lat .Tak więc pokrótce koszt nowych dobrych lampek około 800-1000 zł adobre żarówy góra 100 .Jak kto woli .
- Norbas
- Forum Audi 80
- Imię: Norbert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
wiesz jak będę miał odpowiednią sumę na soczewki to jest za ich kupnem narazie mnie nie stać i chce jakieś dobrej jakości żarówki, a swoje mam już ponad 2 lata i ogólnie wypadało by zmienić, chcę kupić jakieś inne philipsy więc akurat pytam o bluevision. Ale wiadomo soczki i xenon robi swoje.Kolczat pisze:NorbertGSX, ja nie wiem ale wszedzie kazdy pisze ze te super ultra mega fajne zarowki nawet firmowe wytrzymuja max 6 miechow, a zwykla hella za 6 zeta tam poltora czy dwa lata... naprawde chce wam sie inwestowac w ten rodzaj oswietlenia?
chyba nie myślisz że chodzi mi o szpan? naprawdę jest się czym chwalić, że mam żarówki za więcej niż 50zl <haha>hudy pisze:wiesz Kolczat, jaki to jest szpan jak ktoś się zapyta jakich żarówek używasz a ty powiesz że takich za 50 PLN lub więcej
Jeżeli chodzi o xenon z allegro za 150-200 zł to ja juz wolę komplet drogich, markowych żarówek. Najmilej wspominam Philips GT150 power2night (ponad 2 lata- 19 tyś km i auto sprzedałem a świeciły równie dobrze jak na początku), aktualnie testuję Osram Cool Blue i również polecam. A Zenon a allegro ? Nieeeee :roll: