Przywitaj się z nami
-
arturo1813
- Forum Audi 80

witam
jestem Artur mieszkam w Katowicach i mam srebrną strzałkę Audi B3 1,6 benzyna z 91r, strzałkę posiadam 5 lat sprowadzona z Niemczech i jestem bardzo zadowolony z autka pod każdym względem choć brakuje paru rzeczy ale myślę że tu koledzy/koleżanki w jakiś sposób mi w tym pomogą. Na forum trafiłem przypadkowo szukając pomocy z moją strzałką.
Pozdrawiam.
jestem Artur mieszkam w Katowicach i mam srebrną strzałkę Audi B3 1,6 benzyna z 91r, strzałkę posiadam 5 lat sprowadzona z Niemczech i jestem bardzo zadowolony z autka pod każdym względem choć brakuje paru rzeczy ale myślę że tu koledzy/koleżanki w jakiś sposób mi w tym pomogą. Na forum trafiłem przypadkowo szukając pomocy z moją strzałką.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 16 sty 2011, 14:27 przez arturo1813, łącznie zmieniany 2 razy.
-
piotrautomaniac
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Witam
Jestem Piotrek. Zajmuję się sprzedażą aut, skuterów, moto itp. Stronkę znalazłem przeglądając internet w poszukiwaniu pomocy dotyczącej przypadłości jaka mnie spotkała w audi 80 2.0 E Avant. Zarejestrowałem się gdyż liczę na pomoc kogoś kto by się dobrze na tych autkach a konkretniej silniku znał. A myślę że na tym forum jest wiele takich osób
Pozdrawiam
-
dominator101
- Forum Audi 80

Witam, nazywam się Mariusz.
Od niedawna posiadam audi B4 2.0E z silnikiem ABK (115PS).Na forum trafiłem, ponieważ szukałem info na temat auta.
Pozdrawiam wszystkich klubowiczów
Od niedawna posiadam audi B4 2.0E z silnikiem ABK (115PS).Na forum trafiłem, ponieważ szukałem info na temat auta.
Pozdrawiam wszystkich klubowiczów
Ostatnio zmieniony 15 sty 2011, 17:27 przez Fugi, łącznie zmieniany 1 raz.
- antares2000
- Forum Audi 80

- Imię: Wiesław
Re: Przywitaj się z nami
Witam ! Fakt jestem stałym i starym fanem A80KP :lol: ale zapomniałem hasła :->
Mieszkam w Łowiczu. Mam Białą Audiczkę B3/89. Piekielnie wierna i niezawodna zawsze mnie dowozi do domu. Jak coś padnie to po powrocie z "eskapady" i na placu !!! :roll:
Pozdrawiam i w drogę! Cześć
Mieszkam w Łowiczu. Mam Białą Audiczkę B3/89. Piekielnie wierna i niezawodna zawsze mnie dowozi do domu. Jak coś padnie to po powrocie z "eskapady" i na placu !!! :roll:
Pozdrawiam i w drogę! Cześć
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez kot0405, łącznie zmieniany 1 raz.