to zacznij lubic bo w tym roku chce Cie widziec na wszystkich zlotach gdzie ja bede :mrgreen:ATLAS pisze:ja tam wolę bliskie wycieczki
[Cabrio 8G 2.6 ABC] Turkusowy zawrót głowy
Harry71, dopiero zbieram wiedzę na temat zmiany rozstawu. Żadnych gratów na allegro znaleźć nie mogę prócz tarcz na tył z C4.
szuan, właśnie, może bym się zadowolił samymi zaciskami ale nie wiem ile by za nie chciał i czy nie musiałbym upgraedować serwa na ten cel.
Choć mi zależy tylko na wyglądzie wystarczają mi obecne heble.
szuan, właśnie, może bym się zadowolił samymi zaciskami ale nie wiem ile by za nie chciał i czy nie musiałbym upgraedować serwa na ten cel.
Choć mi zależy tylko na wyglądzie wystarczają mi obecne heble.
Mam nadzieję, że na mazurach w maju nie ma za dużo komarów
A właśnie dotarły do mnie oponki 225/35ZR20, rocznik 2007, jeżdżone dwa sezony, więc guma jeszcze zdrowiutka i bieżnika dużo a kupiłem je w cenie dobrych 17", bo mało kto jeździ na takich oponkach i woli tanio sprzedać niż miesiącami mieć zagracony garaż. Dziś będę zarzucał 1 oponę w celach przymiarek.
A właśnie dotarły do mnie oponki 225/35ZR20, rocznik 2007, jeżdżone dwa sezony, więc guma jeszcze zdrowiutka i bieżnika dużo a kupiłem je w cenie dobrych 17", bo mało kto jeździ na takich oponkach i woli tanio sprzedać niż miesiącami mieć zagracony garaż. Dziś będę zarzucał 1 oponę w celach przymiarek.