Oj no ruszę, ruszę Czekam na jakiś fajny spot ale na razie cisza <mikolaj> Poza tym nie wszystkie terminy weekendów mi pasują bo jak dobrze wiesz w weekendy mam najwięcej roboty, bo wtedy oszołomy wychodzą ze swoich norek <mikolaj>Niki20 pisze:Bastek, Ty też byś mógł d*** ruszyć i się czasem pokazać na spocie <palma>
[B4 1.9 TDI]by DYZIO/Białe kołpaki (Bolero 17")str. 1 i
ej ej ja jeszcze żyję a juz mnie ludzie cytują :mrgreen: powiem coś więcej dla potomnych :MIODEK pisze:Bastek pisze:Jakbyś Ty się tak obijał jak ja to już dawno ukończyłbyś swój projekt <mikolaj>MIODEK pisze:Niki ma rację... Bastek się obija
Projekt nigdy się nie kończy.... Projekt jest ukończony jak auto jest sprzedane
by Duo
ludzie! tankowanie nie jest rezaniem :mrgreen:
Mycie i woskowanie również :mrgreen: A co założeniem ringów?duo pisze:ej ej ja jeszcze żyję a juz mnie ludzie cytują :mrgreen: powiem coś więcej dla potomnych :MIODEK pisze:Bastek pisze: Jakbyś Ty się tak obijał jak ja to już dawno ukończyłbyś swój projekt <mikolaj>
by Duo
duo pisze:ej ej ja jeszcze żyję a juz mnie ludzie cytują :mrgreen: powiem coś więcej dla potomnych :MIODEK pisze:Bastek pisze: Jakbyś Ty się tak obijał jak ja to już dawno ukończyłbyś swój projekt <mikolaj>
by Duo
To jutro podjadę do Ciebie i zrezamy coś za 50 zł
- DINO AUDIb4
- Forum Audi 80
DYZIO pisze:[url=http://images47.fotosik.pl/557/e9ae59d9a4f59a53m.jpg]Obrazek[/URL]
I co maniek przegrałeś na spocie stawiasz Pepsi <ok>
Jaki zakład ?
- DINO AUDIb4
- Forum Audi 80