Kalendarz Audi 80
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Panowie robi sie tu już wielki spam. Na chwile obecną temat zamykam.
Jak zacznie się wysyłka badź będzie potrzeba to albo sie założy nowy temat albo ten sie otworzy. Ewentualne sugestie prosze na PW do kolegi Kubik a on podejmnie decyzję odnośnie kontynuacji daszej dyskusji.
Dla informacji ten temat niebawem trafi do śmietnika.
Jak zacznie się wysyłka badź będzie potrzeba to albo sie założy nowy temat albo ten sie otworzy. Ewentualne sugestie prosze na PW do kolegi Kubik a on podejmnie decyzję odnośnie kontynuacji daszej dyskusji.
Dla informacji ten temat niebawem trafi do śmietnika.
A więc moi drodzy klubowicze akcja z kalendarzem dobiega końca, myślę że na dniach Doc zakończy wysyłkę i wszyscy otrzymają nasz klubowy rarytasik. Jak większość wie projekt powstał w bólach i w zawrotnym tempie, nie mniej jednak pomimo nie ustających trudności udało się doprowadzić wszystko do finału. Z tego miejsca chciałem podziękować naszym kolegom i koleżankom bez których prawdopodobnie nic by z tego nie wyszło.
Doc - za to że zgodził się na wykonanie kalendarza i podjął się jego rozesłania.
Adaś Lee - za to że wykonał projekt ( nie wiem co się z gościem dzieje )
Zana i brat - za wprowadzenie koniecznych poprawek i końcowe dopieszczenie projektu.
Tomkom 1 - znalazł drukarnie w ostatniej chwili.
Jeżeli kogoś pominąłem to przepraszam, proszę się upomnieć .
Następny kalendarz będzie powstawał przez cały rok i napewno bez większych problemów.
Dzięki <ok>
BTW. - można spamować
Doc - za to że zgodził się na wykonanie kalendarza i podjął się jego rozesłania.
Adaś Lee - za to że wykonał projekt ( nie wiem co się z gościem dzieje )
Zana i brat - za wprowadzenie koniecznych poprawek i końcowe dopieszczenie projektu.
Tomkom 1 - znalazł drukarnie w ostatniej chwili.
Jeżeli kogoś pominąłem to przepraszam, proszę się upomnieć .
Następny kalendarz będzie powstawał przez cały rok i napewno bez większych problemów.
Dzięki <ok>
BTW. - można spamować
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80

- Kontakt: