[Piotrków] czas i na nas
-
- Forum Audi 80
No i lipa. Grzesiek był, ja byłem, a reszta choć powiadomiłem o godzinie i miejscu chyba już w piątek to spała.
Chwile z Grześkiem rozmawialiśmy no i chętnie byśmy się pisali na coś w ostatni weekend listopada.
Ale jak coś to osobny temat do założenia no i trzeba namawiać więcej osób. Mi obojętnie czy Kalisz czy Częstochowa, oby było dużo CCCO albo nawet innych autek. Oby poprostu ekipa była dość zgrana.
Dajcie znać co o tym myślicie no i nie ruszy się nic jak ktoś nie pomoże z organizacją. Sam z Grześkiem nie dam rady, a im więcej tym fajniej to wygląda no i weselej.
Pozdro 4 All
Chwile z Grześkiem rozmawialiśmy no i chętnie byśmy się pisali na coś w ostatni weekend listopada.
Ale jak coś to osobny temat do założenia no i trzeba namawiać więcej osób. Mi obojętnie czy Kalisz czy Częstochowa, oby było dużo CCCO albo nawet innych autek. Oby poprostu ekipa była dość zgrana.
Dajcie znać co o tym myślicie no i nie ruszy się nic jak ktoś nie pomoże z organizacją. Sam z Grześkiem nie dam rady, a im więcej tym fajniej to wygląda no i weselej.
Pozdro 4 All
-
- Forum Audi 80
Sen snem, a ja rozpitoliłem zderzaki o śnieg (lód).
Niestety ale narazie szpachla musi starczyć, bo kleić się nie opłaca, a na kolejny brak $
Ogólnie trzyma mocno szpachla i nawet jak mi upadł to nie strzeliła ani się nie odkleja ale robota mi troche jeszcze potrwa.
Tak więc obecnie OOOO stoi w garażu bez zderzaków
Niestety ale narazie szpachla musi starczyć, bo kleić się nie opłaca, a na kolejny brak $
Ogólnie trzyma mocno szpachla i nawet jak mi upadł to nie strzeliła ani się nie odkleja ale robota mi troche jeszcze potrwa.
Tak więc obecnie OOOO stoi w garażu bez zderzaków
- bendinger5
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
zapewne uda się coś zmodzić tylko trzeba ustalić jakiś termin. mi chwilowo nie pasuje na tygodniu, jedynie co niedziela jak dla mnie jest jedynym dniem na taką rozrywkębendinger5 pisze:panowie może jakiś mały spocik?piotrków widzę że śpi jeszcze.w łodzi na spotach bywam i mam nadzieję że i w Piotrkowie się coś uda zorganizować?
- bendinger5
- Forum Audi 80
- bendinger5
- Forum Audi 80
- bendinger5
- Forum Audi 80