[Wrocław]Zloty i Spoty spot odbędzie sie 02.02.14
maniek75, Pytanie na co znowu wydałem kasę, że nie stać mnie by pod magnolie pojechać <rotfl2> Jak będzie bliżej terminu to dam Ci znać czy się z Tobą zabieram
goldi j51, Jak by nie patrzeć to będzie 20km w jedną manie z tego połowa drogi przez miasto a ropniaka nie mam tylko benzyne która niewątpliwie cały czas drożeje co powoduje wzrost moich wydatków jako że moje auto niechybnie pali około 20l na 100km to wychodzi iż powinienem zalać za minimum 50zł a taka suma jak by nie patrzeć to wiele dla mojej osoby tak więc dla mnie to za daleko i za drogo. Jak skończę robić to co mam zrobić to przyjadę swoim... :->
Pozdro
goldi j51, Jak by nie patrzeć to będzie 20km w jedną manie z tego połowa drogi przez miasto a ropniaka nie mam tylko benzyne która niewątpliwie cały czas drożeje co powoduje wzrost moich wydatków jako że moje auto niechybnie pali około 20l na 100km to wychodzi iż powinienem zalać za minimum 50zł a taka suma jak by nie patrzeć to wiele dla mojej osoby tak więc dla mnie to za daleko i za drogo. Jak skończę robić to co mam zrobić to przyjadę swoim... :->
Pozdro
Trochę Cie poniosło z tym czerwcem, kolejny spot 6 marca a następne w każdą pierwszą niedzielę miesiącaArturo997 pisze:A fotki jakieś będą?? Chce chociaż zobaczyć co mnie ominęło Następny spot 6 czerwca?? To samo miejsce i czas??
co do fotek to nie robiliśmy bo było nas tylu że byśmy się w kadrze nie zmieścili <ok>
a poważnie to daliście plamę panowie więc liczę że się zrehabilitujecie i w marcu obecność obowiązkowa
P.S. Zbyszek zbieraj na paliwo żebyś nie mówił ze kasy nie masz :mrgreen:
betek83, To że nie było nie wiązało się tylko z tym iż akurat brakło mi na paliwo ale również z pewnymi wydatkami :-> i powiem tak jak przyjadą do mnie koła to przyjadę na spota bez nich się nie pokaże :mrgreen: A no i jak by nie patrzeć w niedziele nie byłem w stanie by zabrać się z Loczkiem i Czarną na spota... :oops:
betek83, fakt trochę mnie poniosło miałem na myśli marzec :oops: mój błąd... nie zjawiłem się bo akurat w czasie spotu miałem kolokwium a jak już skończyłem zajęcia to było po spocie gdyby nie to na pewno bym się zjawił - ze strzegomskiej mam kamieniem rzucić do Magnolii :mrgreen: jeśli będę miał kolejny zjazd na uczelni 6 marca to powinienem tam zawitać :mrgreen: szkoda że nie mamy w pierwszą niedziele lutego bo mi akurat odpowiada
- goldi j51
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
Kolego najlepszy wszystko jest ustalone na pierwszej stronie od marca spotykamy się każdą pierwszą Niedzielę miesiąca parking magnolia godz 12 jak zawsze w lutym nie ma co sie spotykać jest zimno i znowu nie wielu się pokarze chociaż byłem ostatnio pod milenijnym i zjechało się 24 autka mimo złej pogody także trzeba chcieć ja nikogo nie zmuszam kto ma czas nie wpadaZayebatsu pisze:Mieliście coś ustalac na temat spotów. Tak więc jakie są ustalenia???