niepasuje, trzeba bylo poprzednienu wlascicielu przerabiac kolejki, kupilem juz zrobionepawel_m pisze:Piękna niunia . Czy środek od S4(szczególnie chodzi mi o fotele) pasował bez problemu? Czy trzeba było coś rezać?
S2 avant + 90cs USA b4
Koleżka znany z forum Comeptition. Dobrze działasz z autem, ja jestem trochę
przed wami bo na forum Compi świeżo uzupełnione info. Sprzedaj pakiet RS2
tutaj znajdziesz spokojnie chętnych i wróć do wyglądu S2 chyba, że będzie swap
na motor z RS2 to pakiet możesz zostawić. Dobrze podchodzisz do tematu.
Dobrze widzę te białe tacho do zegarów głównych i dodatkowych ktoś Ci dorabiał?
Są bardzo podobne do ori, czy one nie są przypadkiem identyczną kopią?
Jak tak to byłbym na takie coś chętny.
Ten podłokietnik co miałeś przy fotelach od S4 Ty obszywałeś czy ktoś inny?
Oryginalnie nie miał przeszyć quattro tylko jednokolorową satynę.
W końcu tu do nas zawitałeś :mrgreen:
przed wami bo na forum Compi świeżo uzupełnione info. Sprzedaj pakiet RS2
tutaj znajdziesz spokojnie chętnych i wróć do wyglądu S2 chyba, że będzie swap
na motor z RS2 to pakiet możesz zostawić. Dobrze podchodzisz do tematu.
Dobrze widzę te białe tacho do zegarów głównych i dodatkowych ktoś Ci dorabiał?
Są bardzo podobne do ori, czy one nie są przypadkiem identyczną kopią?
Jak tak to byłbym na takie coś chętny.
Ten podłokietnik co miałeś przy fotelach od S4 Ty obszywałeś czy ktoś inny?
Oryginalnie nie miał przeszyć quattro tylko jednokolorową satynę.
W końcu tu do nas zawitałeś :mrgreen:
dla mnie rs2 zostawia wiecej sympatii niz s2 lub jakis inny pojazd, wiec daze do niego
- tak dokladnie mysle o swapie, ale chce sporzadkowac wyglad i dokupic inych zabawek
- nakato tacho to jest znajomy ktorego kolega pracuje na takiej fabryczce co robi CD i na nich robia reklame, jest oryginalem oem bo s2 ma 280km/h (sms 320) rs2 300, zamowilem 260 jest plastykowy.
- gdy kupilem juz wszystko bylo, sam bylem zdziwiony ze owiodlo sie kupic z nadpisami Quattro
- tak dokladnie mysle o swapie, ale chce sporzadkowac wyglad i dokupic inych zabawek
- nakato tacho to jest znajomy ktorego kolega pracuje na takiej fabryczce co robi CD i na nich robia reklame, jest oryginalem oem bo s2 ma 280km/h (sms 320) rs2 300, zamowilem 260 jest plastykowy.
- gdy kupilem juz wszystko bylo, sam bylem zdziwiony ze owiodlo sie kupic z nadpisami Quattro
Lub na wzór 16v też do 260 :mrgreen: Więc kolego ja bym zamówił na pewnoszuan pisze:byłaby dobra cena to i jak dołączył bym sie do górnika zeby kupic grupowo ale tylko jakby byly na wzor orginalow np z v6 i do 260M1st pisze:- gdy kupilem juz wszystko bylo
kilka kompletów plus Szuan plus ktoś by nam doszedł. Powiedz jaki koszt tego?
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
dzisiaj bawiac sie vagiem spojrzalem na grill i zauwazylem jak z seryjnego latwo taki zrobic, takze jak jestescie tak mega chetni to w dobrej cenie moge zbierac powoli zamowienia :mrgreen:
auto ciekawe, Ty piszesz po Polsku normlanie czy uzywasz translatora? bo chcialem sie zapytac bo sie troche pugibilem, to pierwsze audi jest u brata a drugie wyglada tak jak na zdjeciu strona wczesniej?
auto ciekawe, Ty piszesz po Polsku normlanie czy uzywasz translatora? bo chcialem sie zapytac bo sie troche pugibilem, to pierwsze audi jest u brata a drugie wyglada tak jak na zdjeciu strona wczesniej?