[Wrocław]Zloty i Spoty spot odbędzie sie 02.02.14
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Przepraszam Panowie (i Panie), że mnie zabrakło. Podobnie jak Artur miałem koło, a w związku z tym odpadłem w przedbiegach.. bardzo chciałem zjawić się na parkingu obok Was, ale.. STUDIA..
Jeszcze nie wiem jak będzie w marcu z moim rozkładem zajęć, ale nie obiecując niczego, mogę wstępnie powiedzieć, że zabraknąć mnie nie powinno.. Do marca mam nadzieję, że KAMEI znowu zagości na przodzie mojego auta - już profesjonalnie lakierowane:) a poza tym może wreszcie wyklepię błotnik - jakoś brak czasu i dotychczasowa aura mi na to nie pozwalała..
ALE SIĘ ROZPISAŁEM.. Pozdrawiam i do zobaczenia - swoją drogą, tak mi się zdawało jakoś ostatnio, że któregoś z klubowiczów na drodze spotkałem, co prawda na spotach jeszcze nie był (na tych na których byłem ja), ale nakleja klubowa na klapie widniała.. Czerwone B3 (SEDAN) z plastikowym spoilerem, na Wrocławskich numerach, wydawało mi się, że DIESEL pod maską był. Jakby co to pozdrawiam bo to ja tymi awaryjnymi po wyprzedzeniu świeciłem
Jeszcze nie wiem jak będzie w marcu z moim rozkładem zajęć, ale nie obiecując niczego, mogę wstępnie powiedzieć, że zabraknąć mnie nie powinno.. Do marca mam nadzieję, że KAMEI znowu zagości na przodzie mojego auta - już profesjonalnie lakierowane:) a poza tym może wreszcie wyklepię błotnik - jakoś brak czasu i dotychczasowa aura mi na to nie pozwalała..
ALE SIĘ ROZPISAŁEM.. Pozdrawiam i do zobaczenia - swoją drogą, tak mi się zdawało jakoś ostatnio, że któregoś z klubowiczów na drodze spotkałem, co prawda na spotach jeszcze nie był (na tych na których byłem ja), ale nakleja klubowa na klapie widniała.. Czerwone B3 (SEDAN) z plastikowym spoilerem, na Wrocławskich numerach, wydawało mi się, że DIESEL pod maską był. Jakby co to pozdrawiam bo to ja tymi awaryjnymi po wyprzedzeniu świeciłem
Drodzy koledzy prosze już szykować furki, urlopy i wsio co tam komu potrzeba <ok> Terminy VAG-ów w naszej okolicy już ustalone i nie może zabraknąć naszej reprezentacji :mrgreen:
Bielawa
Nysa
Pozdro
[ Dodano: 2011-02-02, 12:38 ]
Potrzebuje namiary na kogoś kumatego i w miare taniego do TDI posiada ktoś takowe?? Sprawa wygląda tak iż wyskakuje błąd engine coś tam auto zbiera się do 140 a potem muł. A samochodzik to Gólf 3 1.9TDI.
Dziękuje za wysłuchanie :mrgreen: I pozdrawiam.
Bielawa
Nysa
Pozdro
[ Dodano: 2011-02-02, 12:38 ]
Potrzebuje namiary na kogoś kumatego i w miare taniego do TDI posiada ktoś takowe?? Sprawa wygląda tak iż wyskakuje błąd engine coś tam auto zbiera się do 140 a potem muł. A samochodzik to Gólf 3 1.9TDI.
Dziękuje za wysłuchanie :mrgreen: I pozdrawiam.
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Panie i Panowie w związku z tym iż jutro jest ostatnia niedziela miesiąca, zapytuję czy zgodnie z ustaleniami spotykamy się pod Magnolią około godziny 12:00 ?? Jutro mam tylko wpisy w szkole ale za to szykuje się obfita przeprowadzka w domu więc jeśli nie będę punkt 12:00 to postaram się zawitać najszybciej jak mi się uda..
Pozdrawiam i do zobaczenia
Pozdrawiam i do zobaczenia