....a ja już k.... ze 3 miechy czekam i wielkie ale to wielkie g......wilu8 pisze:Witam was wszystkie przezroczyste kpl. zostały wysłane wczoraj , białe benda troche pórzniej wysłane ponieważ gość który mi je drukuje spieprzył druk i musi poprawić a jeszcze do tego jest bardzo zajęty ,denerwuje mnie juz korzystanie z jego usług ale trzeba ten temat zakończyć powodzeniem , wiec wszystkich przepraszam za opóznienie pozdr.
wysyłka gadżetów 2 tura
Re: wysyłka gadżetów 2 tura
Przepraszam Wilu za nerwy ale już taki jestem, może pójdę do psychologa. Poprostu to za długo :-|wilu8 pisze:no git wszystkie poleciały na poczte nareszcie mam nadzieje benda wszyscy szczęśliwi juras26, pozdrawiam nerwowy stary jestes nic nie poradze na opóżnienia dostawców poszczególnych częsci kompletu ,dalszych zbiórek już nie prowadze
wilu8 pisze:no git wszystkie poleciały na poczte nareszcie mam nadzieje benda wszyscy szczęśliwi juras26, pozdrawiam nerwowy stary jestes nic nie poradze na opóżnienia dostawców poszczególnych częsci kompletu ,dalszych zbiórek już nie prowadze
NIE, nie wszyscy są szczęśliwi, ja nie !!! No ale mówi się trudno :cry:
-
Robi
Witam serdecznie,
podobno przesyłka do mnie doszła, niestety na mój stary adres, więc będę musiał po nią pojechać do nowego właściciela mojego byłego mieszkania. Moja wina bo podając na PW adres do przesyłki nie podałem z jakiego poszedł przelew.
Dziękuję wilu8 za wysłanie gadżetów.
p.s. Byłem wczoraj, odebrałem przesyłkę --> wszystkie gadżety są super
podobno przesyłka do mnie doszła, niestety na mój stary adres, więc będę musiał po nią pojechać do nowego właściciela mojego byłego mieszkania. Moja wina bo podając na PW adres do przesyłki nie podałem z jakiego poszedł przelew.
Dziękuję wilu8 za wysłanie gadżetów.
p.s. Byłem wczoraj, odebrałem przesyłkę --> wszystkie gadżety są super
Ostatnio zmieniony 14 sie 2007, 21:57 przez Robi, łącznie zmieniany 2 razy.
paczka doszła, ale jak zwykle nasi sprytni pracownicy poczty potrafią wszystko zepsuć chociażby przybijając zbyt mocno pieczątke, co zaowocowało u mnie nacięciem na naklejce, reszta ok. Szkoda, że nie miałem czasu jej umyć, bo by wyglądała jeszcze ładniej.
Orientuje się ktoś może jak się nazywa kolor mojego samochodu lub czy są gdzieś w samochodzie podane dane lakieru?
No i oczywiście serdeczne podziękowania dla wilu8 za fatygę.
Orientuje się ktoś może jak się nazywa kolor mojego samochodu lub czy są gdzieś w samochodzie podane dane lakieru?
No i oczywiście serdeczne podziękowania dla wilu8 za fatygę.