dzięki Niki :lol: ale jest naprawde cienko z kasą w tej nowej pracy :lol:Niki20 pisze:Bastek, raczej to pierwsze...
[B4 1,9TDI] My Red Avant:) Avancik Sprzedany:(:(
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Sierpień 210
Była chwile cisza w temacie ale jest kilka małych akcentów <ok> <ok>
Ze względu że lakier na aucie był troszkę z matowiały postanowiłęm go odnowić z pomocą polerki mechanicznej :lol: a było to tak
No i zamontowałem też w 3/4 front V6 <ok> <ok> <ok>
autko dużo ładniej wygląda i fajnie świeci wszystko :mrgreen: tylko muszę jeszczę lampy zakupić bo mam lewą uszkodzoną a oto effect <ok>
No i jak?? będzie coś z tego?? Każdy komentarz się liczy :lol:
Była chwile cisza w temacie ale jest kilka małych akcentów <ok> <ok>
Ze względu że lakier na aucie był troszkę z matowiały postanowiłęm go odnowić z pomocą polerki mechanicznej :lol: a było to tak
No i zamontowałem też w 3/4 front V6 <ok> <ok> <ok>
autko dużo ładniej wygląda i fajnie świeci wszystko :mrgreen: tylko muszę jeszczę lampy zakupić bo mam lewą uszkodzoną a oto effect <ok>
No i jak?? będzie coś z tego?? Każdy komentarz się liczy :lol:
-
- Forum Audi 80
Bastek w Rzeszowie to mnie już nie znajdziesz co najwyżej od października w każdą niedzielę w Krośnie <ok>Bastek pisze:kamilek89, ładnie Ci ten front wyszedł Gratuluję zapału i będę Cię szukał w RZ
Niki do Twojego poziomu zfurania auta to mi daleko ale zespolaki będą :lol:Niki20 pisze:Kamil już odgapiasz. No brakuje Ci tylko lampek. :lol: Polerka OK.
nop przy polerce spędziłem dwa popołudnia :lol: ale było warto auto lepiej wygląda :lol:niebieski79 pisze:Nio polerka ładniutka!A myślałem , że Cię wyprzedzę z tym frontem
dydo85 pisze:no teraz to sie świeci :mrgreen: Kamil zakładaj te lamnppy jak najszybciej bo one na obecna chwile psuja cały urok V
Krzysiu damy radę :mrgreen: narazie musi być tak bo chwilowy brak funduszy <ok>
dzieki dzięki :mrgreen: ta audiola to moje marzenie ---> czerwone kombi i to w TDI-ku :lol:karcelka pisze:w zasadzie to nie podobają mi sie kombi,ale ta Twoja Audiczka ma w sobie "to coś"...
ta polerka i gleba sporo robią <ok>
gratuluję autka
a na przyszły sezon jak wspominałem będzie supriseeee :mrgreen: :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
STYCZEŃ 2011
Dawno się tu u mnie nic nie działo, raczej rezałem drobiazgowe rzeczy gdyż mam ABS na rezanie (ABS- absolutny brak środków). Z tego co ostatnio zrobiłem to wymiana termostatu, porządek w instalacji elektrycznej w desce, łozyska kół przód i końcówki.
Dziś wziąłem się za zakładanie zderzaka przedniego od coupe. Zderzak ten jest nówka tylko był widać przżucany z miejsca na miejsce i się poobdzierał Musiałem rezać mocowania ze starego na nowy. Z tyłu też zmaina a'la competition będzie <ok>
: aha przy okazji rzuciłęm usterka w kolor :lol:
Dawno się tu u mnie nic nie działo, raczej rezałem drobiazgowe rzeczy gdyż mam ABS na rezanie (ABS- absolutny brak środków). Z tego co ostatnio zrobiłem to wymiana termostatu, porządek w instalacji elektrycznej w desce, łozyska kół przód i końcówki.
Dziś wziąłem się za zakładanie zderzaka przedniego od coupe. Zderzak ten jest nówka tylko był widać przżucany z miejsca na miejsce i się poobdzierał Musiałem rezać mocowania ze starego na nowy. Z tyłu też zmaina a'la competition będzie <ok>
: aha przy okazji rzuciłęm usterka w kolor :lol:
Ostatnio zmieniony 16 cze 2011, 22:13 przez kamilek89, łącznie zmieniany 1 raz.