[Cabrio 8G 2.6 ABC] Turkusowy zawrót głowy
duo, bez przesady.
Czy to cabrio na 20 calach wygląda jakoś karykaturalnie?
Czy to cabrio na 19 calach wygląda jakoś karykaturalnie?
Czy to coupe na 19 calach wygląda jakoś karykaturalnie?
Czy to coupe na 19 calowych felgach wygląda jakoś dziwacznie?
Ja uważam, że to nie wygląda karykaturalnie. Podobnie jak przesadza się z proporcją szerokości rantu do bryły nadwozia, tak jak sobie przesadzę ze średnicą felgi. Jak mi się znudzi to sprzedam felgi dalej i po temacie dla mnie jest sporo zabawy przy tym, pomiarów i łamigłówek. A po to mam cabrio - do zabawy
A pierwszy samochód?
Czy to cabrio na 20 calach wygląda jakoś karykaturalnie?
Czy to cabrio na 19 calach wygląda jakoś karykaturalnie?
Czy to coupe na 19 calach wygląda jakoś karykaturalnie?
Czy to coupe na 19 calowych felgach wygląda jakoś dziwacznie?
Ja uważam, że to nie wygląda karykaturalnie. Podobnie jak przesadza się z proporcją szerokości rantu do bryły nadwozia, tak jak sobie przesadzę ze średnicą felgi. Jak mi się znudzi to sprzedam felgi dalej i po temacie dla mnie jest sporo zabawy przy tym, pomiarów i łamigłówek. A po to mam cabrio - do zabawy
A pierwszy samochód?
Ostatnio zmieniony 25 sty 2011, 20:15 przez ATLAS, łącznie zmieniany 1 raz.
Mnie najbardziej powalają projekty w których jest dużo przesady (za nisko, za szeroko itd.)
Taki tam przykład:
Zajebistych cabrio opuszczonych do granic możliwości z piękną szeroką i skręcaną felgą 17" było już setki. Natomiast cabrio na 20" widziałem tylko na w.w. zdjęciu. Ufam, że nie wyjdzie tak źle dlatego koła dziś wziął Deejay i zawiezie je jutro do polerki u mistrza Słonika
Taki tam przykład:
Zajebistych cabrio opuszczonych do granic możliwości z piękną szeroką i skręcaną felgą 17" było już setki. Natomiast cabrio na 20" widziałem tylko na w.w. zdjęciu. Ufam, że nie wyjdzie tak źle dlatego koła dziś wziął Deejay i zawiezie je jutro do polerki u mistrza Słonika
Atlas, zakładaj lacza i olewaj opinię. Felga jest gruba, wielka i niespotykana! Te pierwsze cabrio na focie wygląda drabiniasto, keskiny są brzydkie, ale Te Twoje robią robotę! I mówię to jako fanboy bbsów, który nie może patrzeć na wszelkiego rodzaju brocki, borbety, azevy, keskiny... Twoje niby podobne do tych wszystkich których nie lubię, ale jednak cieszą oko
ciekawe czy tez vka :mrgreen: i wyglada jakby ktos chcial ja sklepać na polifta :mrgreen:duran pisze:co Ty gadasz... fajna fura <ok> sam pewnie bys chcial takim posmigac... <lol>duo pisze:ej Atlas ten Twój pierwszy wóz to jakiś straszny ulep był, poszedł na cęści czy w całości :mrgreen: ( bez urazy oczywiście )
tylko troche slaba ta replika... trzy pierscienie na grilu <rotfl>