[B4 1z] avant by Karczu
[B4 1z] avant by Karczu
Witam wszytskich, forum uzytkuje juz gdzies koło miesiąca więc postanowiłem dodac i moje auto, zakupione 6 tygodni temu była ta 4 audi b4 którą oglądałem no i cieszę się ze ją kupiłem, 3 lata temu miałem golfa 2 1,6Td, bardzo poszanowane auto i naprawde chwale je sobie, następnie kupiłem vento 1,9td silnik nie był do zajechanai ale buda rdzawa i bita;/, no i teraz nadszedł czas na audi stac było mnie na b4 i szukałem oglądałem najpierw benzyny ale jakos mi nie podchodzą więc szukałem dieselka jezdiłem po całym województwie a takze po sąsiednich, a tą trafiłem w słupsku stała z katreczką rocznik 93 więc na boshu ale silnik działa naprawde fajnie nie narzekam na niego, jezdiła nim kobieta 2 lata sprowadziła go z niemiec auto zadbane tak mi sie wydaje nie puka nic sie nie dzieje. cena którą zapłąciłem to 7800zł wyposazenie:
4 el szyby
klima
el, podgrzewane lusterka
abs
co zrobiłem po zakupie:
wymieniłem szkło refektora
wymieniłem welurowe dywaniki na gumowe oryginalne audi
zmieniłem olej na castrol magnetic diesel 10w40
zrobiłem licznik kilometrów
co mam zamiar zrobic:
wlepa klubowa radio oryginalne audi
zamierzam auto pozostawic w serii moc mi wystarcza a zawieszenie pasuje bardzo dobrze
4 el szyby
klima
el, podgrzewane lusterka
abs
co zrobiłem po zakupie:
wymieniłem szkło refektora
wymieniłem welurowe dywaniki na gumowe oryginalne audi
zmieniłem olej na castrol magnetic diesel 10w40
zrobiłem licznik kilometrów
co mam zamiar zrobic:
wlepa klubowa radio oryginalne audi
zamierzam auto pozostawic w serii moc mi wystarcza a zawieszenie pasuje bardzo dobrze
Ostatnio zmieniony 26 sty 2011, 15:38 przez karczu, łącznie zmieniany 2 razy.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: