Ano prościzna :mrgreen: A jak na kabeklek ,to musi być kabelektrepek pisze:Aby rozpoznać czy pompa wtryskowa jest sterowana linką to... do pompy musi być podłączona linka sterująca
[B4 1,9 TD] Nie ma mocy
- darecki2010
- Forum Audi 80
oto serce mojej 80-tki
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2af ... 7793a.html
[ Dodano: 2011-01-26, 18:15 ]
no właśnie go wymieniłem i co znowu był by szczelony
brrrrrr co prawda to prawda kupiłem używkę :evil: :evil:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2af ... 7793a.html
[ Dodano: 2011-01-26, 18:15 ]
no właśnie go wymieniłem i co znowu był by szczelony
brrrrrr co prawda to prawda kupiłem używkę :evil: :evil:
- darecki2010
- Forum Audi 80
- darecki2010
- Forum Audi 80
elvis998, Ale kolega namieszał z tym AAZ :lol: Proponuję sprawdzić, czy przed nieszczęsną wymianą przepływomierza wcześniej siedział tam o tym samym oznaczeniu i tego samego producenta... bo z tego co mi wiadomo w TDI 1Z stosowano dwa rodzaje przepływomierzy. Jeżeli kolega tego nie ogarnie, to proponuję podpiąć auto pod komputer diagnostyczny... wtedy powinno się nieco rozjaśnić <ok>
No fakt trochę się na mieszało ale to wynik tego że nie znam sie na silnikach diesli w ogóle to jest mój pierwszy ale dzięki wam już moja wiedza jest bogadsza, a jesli chodzi o ten przepływomierz to firma jest na bank taka sama bosch ale czy numery te same to nie wiem sprawdzę i się odezwę dzieki bardzo. :shock:
[ Dodano: 2011-02-06, 10:00 ]
:shock: Wiec tak moi drodzy nie stety nie poradziłem sobie z tym problemem nawet z waszą pomocą oddałem auto do mechanika i okazało się ze czujnik który jest zamontowany w pompie był zawieszony. :shock:
[ Dodano: 2011-02-06, 10:00 ]
:shock: Wiec tak moi drodzy nie stety nie poradziłem sobie z tym problemem nawet z waszą pomocą oddałem auto do mechanika i okazało się ze czujnik który jest zamontowany w pompie był zawieszony. :shock: