Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep samochodowy

[80 B3] fotele przednie

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pavell
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

[80 B3] fotele przednie

Post autor: Pavell » 27 sty 2011, 08:40

Witam :!: :!:

Z racji tej że nie znalazłem nic podobnego na forum, a mam problem z fotelem kierowcy to zakładam ten temat, może trochę to głupie ale... Mianowicie mam bardzo poprzecierany i wygnieciony bok fotela kierowcy, już nie wspomnę że był spawany a nie chcę miec tych ohydnych koszulek . Odwiedziłem kilka pobliskich szrotów i znalazłem jeden jedyny fotel z takim kolorem tapicerki jaki poszukuje w bd. stanie, ale niestety pasażera :-(
Dodaje fotkę poglądową jakiego koloru szukam: http://img42.imageshack.us/img42/4954/obraz1je.jpg bo może ktoś z klubowiczów ma taki fotel na handel, lub wie gdzie mogę dostac, to proszę o info na pw :-P Będę wdzięczny...

I tu moje pytanie czy materiał z foteli przednich ściąga się w jakiś sposób, czy to raczej nie realne :?: :?: lub czy wchodzi w grę przeróbka fotela pasażera tak aby spasował pod kierowce :?: (największy problem chyba z zapięciem pasa i regulacją fotela :-? )

Z góry dzięki wszystkim za zainteresowanie tematem <piwo>

Awatar użytkownika
pawelec_
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: pawelec_ » 27 sty 2011, 09:31

zapodaj też fotę fotela kierowcy ... aby było wiadomo jaki masz. Prosty płaski czy półkubełek oraz według mnie lepiej zapodaj w ogłoszenie abyś był bardziej widoczny, że chcesz kupić :-P

Awatar użytkownika
Pavell
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Pavell » 27 sty 2011, 13:03

pawelec_ pisze:według mnie lepiej zapodaj w ogłoszenie abyś był bardziej widoczny, że chcesz kupić :-P
Ogłoszenie już dodane wraz z fotkami ;-) ale czy odpowie ktoś na moje pytanko :?: :-P
Pavell pisze:I tu moje pytanie czy materiał z foteli przednich ściąga się w jakiś sposób, czy to raczej nie realne :?: :?: lub czy wchodzi w grę przeróbka fotela pasażera tak aby spasował pod kierowce :?: (największy problem chyba z zapięciem pasa i regulacją fotela :-? )

L_BUBU
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: L_BUBU » 27 sty 2011, 14:26

Fotele kierowy i pasażera różni się sposobem mocowanie i nie da się bez większej przeróbki. Ale materiał i gąbka pasują bez problemu a oparcie można przełożyć prawe na lewe tylko pokrętło będzie z drugiej strony

Ja siebie mam założone oparcia z Audi 100 C4 z podłokietnikiem i nie przeszkadza mi te pokrętła od strony drzwi

Awatar użytkownika
Szara80tkaTdi
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Przemek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 1.9 1Z

Post autor: Szara80tkaTdi » 27 sty 2011, 14:29

Awatar użytkownika
Pavell
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Pavell » 27 sty 2011, 16:15

Szara80tkaTdi, dzięki za podesłanie linka do tematu, nie wiem jak ja przeoczyłem ten temat :-P
Jeszcze raz dzięki <piwo>

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wnętrze i tapicerka”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl