[Audi 80 B3][Swap 20V Turbo] hibernacja
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Zawsze możemy się dogadać ale niewiem czy jest sens bo jest naprawdę ''zmęczona czasem''.Math11 pisze:A stara blenda for sale? :->Apocalipto pisze:Dziś dorwałem kolejną blendę do audi bo mój treser już jest dość wysłużony. Oto fotka, na górze moja dawna blenda a niżej nowa
Oto moje ostatnie rezanko <zly>
Licznik nie jest dokończony, będzie zrobiony ala USA, czyli będzie inna folia kontrolek (zapodane niektóre ikony od innych aut) oraz zmienione tarcze od wody i paliwa :mrgreen:
Zostanie również położona folia na szybkę bo w nocy trochę za jasno w aucie
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Chcę osiągnąć taki efekt, że jak zgaszę postój to licznik będzie czarny, lub zrobię tak, że podświetlanie licznika będzie załączane po zapłonie a reszta podświetlania normalnie po światłach i będzie tylko kontrolka od postojówek. Coś w stylu jak nowsze audi majaDżiPi pisze:Masz potencjometr to po co zmieniać efekt końcowy?
Apocalipto pisze:Zawsze możemy się dogadać ale niewiem czy jest sens bo jest naprawdę ''zmęczona czasem''.Math11 pisze:A stara blenda for sale? :->Apocalipto pisze:Dziś dorwałem kolejną blendę do audi bo mój treser już jest dość wysłużony. Oto fotka, na górze moja dawna blenda a niżej nowa
Daj znać na PW ile taka impreza kosztuje
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt: