[Audi_B1_1.8_GZ] nowa tapicerka
:)
elektryka zrobiona na oryginal i nawet dziala
Po około 5 latach od kupna audi udało mi się zarejestrować
klubowicze myślicie ze takie podkładki warto zainstalować??
wydaje mi sie ze nawet fajnie to wygłada, chroni przed rysowaniem i jest w pewnym stopniu kultowe
Co myślicie o tym??
Po około 5 latach od kupna audi udało mi się zarejestrować
klubowicze myślicie ze takie podkładki warto zainstalować??
wydaje mi sie ze nawet fajnie to wygłada, chroni przed rysowaniem i jest w pewnym stopniu kultowe
Co myślicie o tym??
Ostatnio zmieniony 24 lut 2011, 18:21 przez archi-85, łącznie zmieniany 2 razy.
...coś w tym jest <pijak>duo pisze:jedna rzecz przstaje mi sie podoba ..czemu auto zaczyna przypominac to b1 z de w Twoim podpisie ... jedno takie juz uest i starczy my polacy chcielibysmy miec swoje projekty a nie kopie tych zagranicznych
...a ponadto nie zakładaj tych podkładek...strasznie szpecą auto i wieją wieś tuningiem, trochę jak te wszystkie nakładki chromowe na klamki, na lampy, na grill-a itp <uhh> <uhh> :lol:
..a ogólnie przód bajka...
p.s. zabierz się lepiej za ogarnięcie felg... bo to jest jeden z ważniejszych elementów całego wyglądu auta <ok>
podkładki sa pochromowane kiepskim chromem i musze je wypolerowac na lusterko jakjuz bym mial je zakladackacper85 pisze:Podkładki jak już dał bym w czerń lub porządnie przepolerował bo tak średnio leżą.
Ale ten przód to coś pięknego :!: :shock:
Projekt mojej audi byl juz w mojej glowie zanim zobaczylem ta z podpisuduo pisze:jedna rzecz przstaje mi sie podoba ..czemu auto zaczyna przypominac to b1 z de w Twoim podpisie ... jedno takie juz uest i starczy my polacy chcielibysmy miec swoje projekty a nie kopie tych zagranicznych
pozatym tamta jest 4 dzwiowa i ma pojedyncze lampy i do tamtej to mi sporo brakuje heheh