[b3] podsufitka
[b3] podsufitka
Mam do was takie pytanko . Muszę zająć się podsufitką w mojej audi i potrzebuje rady. Czy lepiej kupić materiał zerwać starą i materiał z niej i założyć nowy materiał czy może lepiej znaleźć inną audi i przeszczepić z niej ? 

- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
Re: [b3] podsufitka
Chyba najsensowniejszy to jest pomysl taka podsufitka kosztuje 100zl max a za material wybulisz 50/60 zł klej z 10zł godziny pracy przy klejeniu i niewiadomo co wyjdzie. Lepiej wydac kase i kupic oriKoralB3 pisze: lepiej znaleźć inną audi i przeszczepić z niej
najlepiej zdjąć starą iść do tapicera mi za całą podsufitkę wraz ze słupkami przednimi wziął 115 zł i to w avancie a więc materiału jakby nie patrzeć trochę więcej. Jak weźmiesz ze szrotu to nie wiadomo kto ją wcześniej użytkował (palacz) ale może tez być tak że jak weźmiesz używkę pojeździsz parę miesięcy i się rozwarstwi za ori w ASO krzyknęli 1500 zł a więc się przeżegnałem i zrobiłem tak jak napisałem wyżej
ja brałem używkę ale z pewnego źródła,łatwiej jest zmienić podsufitkę niż się zdaje,jak się dobrze człowiek postara to nawet nie ma co popsuć,ja wszystko kleiłem na klei monterski z tytana,taki w tubie jak do sylikonu i pięknie przylegała,przy szyberdachu zapinki dużo trzymają,jak wyjmiesz starą to zaczaisz o co z nimi chodzi jak to złożyć z powrotem,jak dobrze pamiętam to wciskane były
Co do kleju ja patrzyłem na taki http://allegro.pl/klej-bonaterm-do-bocz ... 11484.html
Mam chęć kupić materiał i samemu zrezać tą podsufitkę..
Mam chęć kupić materiał i samemu zrezać tą podsufitkę..
- hackthemilk
- Forum Audi 80