[B4] Przytarta opona - naprawa
[B4] Przytarta opona - naprawa
Witam dziś zahaczyłem lekko o krawęźnik i trochę oderwało mi się opony ubytek powiedzmy na 3mm w głąb powietrze trzyma na razie Nie chcę żeby bania z czasem się nie zrobiła czy można jakoś ten ubytek uzupełnić :?: u wulkanizatora. Robił ktoś z Was coś podobnego ile taka naprawa może kosztować.Opony mam nowe szkoda by było wymieniać na nową sztukę Jaka jest grubość ścianki opony :?:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Ja miałem kiedyś naciętą oponę. Też na jakieś 3mm i przez 2 lata nic się z tym nie stało. Jeśli jest nacięta tylko sama guma to jest szansa że nic się nie stanie. Jeśli uszkodziłeś siatkę to opona będzie na wyrzucenie. Mógłbyś przejechać się do jakiegoś kumatego wulkanizatora aby oblukał sprawa - na pewno będzie znał się lepiej od nas.
jedz do wulkanizatora i się wszystkiego dowiesz.joandaw pisze:Witam dziś zahaczyłem lekko o krawęźnik i trochę oderwało mi się opony ubytek powiedzmy na 3mm w głąb powietrze trzyma na razie Nie chcę żeby bania z czasem się nie zrobiła czy można jakoś ten ubytek uzupełnić :?: u wulkanizatora. Robił ktoś z Was coś podobnego ile taka naprawa może kosztować.Opony mam nowe szkoda by było wymieniać na nową sztukę Jaka jest grubość ścianki opony :?:
- Przemo80b3
- Forum Audi 80