[Toruń] Spoty, zloty, grupy, informacje, Audi 80 w Toruniu
ludzie z wloclawka sa na www.atk.pun.pl
drodzy klubowicze a czy ktos nowy moglby dolaczyc ze swoja 90 coupe? jestem z torunia i chetnie bym sie na jakis spot wybral bo mam wiele pytan i spraw w zwiazku z mechanika audi
[ Dodano: 2011-04-14, 20:03 ]
kurcze czekam za odpowiedzia ale chyba nikogo tu juz nie ma no nic bede bacznie sledzil posty moze ktos odpowie gdzie bedzie najblizy spot o ktorej i gdzie pozdro dla wszystkich audi maniakow
kurcze czekam za odpowiedzia ale chyba nikogo tu juz nie ma no nic bede bacznie sledzil posty moze ktos odpowie gdzie bedzie najblizy spot o ktorej i gdzie pozdro dla wszystkich audi maniakow
kolego Prusak zapraszamy na stronę Kujawsko - Pomorskiego Klubu Audi ( www.atk.pun.pl ) Cała ekipa Audi siedzi tam i na pewno dowiesz się to i owo o spotkaniach PozdrawiamPrusak pisze:drodzy klubowicze a czy ktos nowy moglby dolaczyc ze swoja 90 coupe? jestem z torunia i chetnie bym sie na jakis spot wybral bo mam wiele pytan i spraw w zwiazku z mechanika audi