[B4 1.9 AAZ] Pompa z Land Rovera ?
Re: [B4 1.9 AAZ] Pompa z Land Rovera ?
tak ale nie taJanekAudi pisze:znalazłem ostatnio na allegro passata b3 z silnikem 1Z z pompą wtryskową od Land Rovera Discovery 2.5TDi 11mm. tak sie zastanawiam czy do aaz by pasowała ? nie mysle zeby teraz zmieniac bo mam inne problemy... ale moze kiedys... na allegro jest tego duzo i nawet jest podobna z wygladu.
[url=http://images37.fotosik.pl/517/96decf114b0f6b68med.jpg]Obrazek[/URL]
- Fighter001
- Forum Audi 80
nie znam się za bardzo na diesllach bo zaczynam podboje z tym silnikiem ale mogę podpowiedzieć tylko iż to prawda że jeśli przełożysz pompy z passata do aaz to możesz mieć trochę ustawiania na przykładzie mojego kolegi który zrobił tom samą zamianke tylko w odwrotnej kolejności z audi do passata. :idea:
Zainspirowalo mnie info ze pompe z SB mozna przerobic na wydajniejsza :shock: np 10mm. Mozecie napisac cos wiecej na ten temat Czy taka hybryde zrobiona na ori pompie i wydajniejszym dawcy, latwiej zgrac z silnikiem niz pompe z zupelnie innego silnika? Ile da sie wycisnac z SB na pompie 10mm? Pozdrawiam
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Jak ma co dmuchać to i ze 140KM.marcin85 pisze:Ile da sie wycisnac z SB na pompie 10mm?
Generalnie tak.marcin85 pisze:Czy taka hybryde zrobiona na ori pompie i wydajniejszym dawcy, latwiej zgrac z silnikiem niz pompe z zupelnie innego silnika?
Sekcję tłoczącą trzeba podmienić na większą.marcin85 pisze:Mozecie napisac cos wiecej na ten temat