Audi Coupe typ85 2.2 kx total seria nowe foty strona 1
Audi Coupe typ85 2.2 kx total seria nowe foty strona 1
2015
Nowe koło: Rh zw3 195/40/17
Witam,
chciałbym wam pokazać mojego starucha którym latam od niedawna. Więc jest to Audi Coupe z kx'em pod maską. Obecnie ma podtlenek LPG ze względów wiadomych (jeśli by go nie było to auto by stało, a nie jeździło). Z wyposażenia auto posiada wspomaganie i szyberdach. W aucie nie planuje zmian, bo ma ono po prostu jeździć
Fotki sprzed zimy po myciu:
kwiecień 2011
mała przymiarka borbet e 8x17, felgi wyleciały bo na profilu 45 nie da się jeździć
i aktualne toczydło
sierpień 2011 stringi h&m
miałem chwilę, ale auto niestety brudne, pewnie później jakaś sesja będzie <ok>
wygląda to mniej więcej tak :mrgreen:
foty robione kalkulatorem, nie mam dobrego sprzętu i na razie sensownej sesji nie będzie :-| , a auto wygląda jak widać :mrgreen:
wskoczyła także klubowa vlepa
październik 2011
speedline z b3
plus maska "nie wiadomo co" <ok> i kilka śmiesznych naklejek
Nowe koło: Rh zw3 195/40/17
Witam,
chciałbym wam pokazać mojego starucha którym latam od niedawna. Więc jest to Audi Coupe z kx'em pod maską. Obecnie ma podtlenek LPG ze względów wiadomych (jeśli by go nie było to auto by stało, a nie jeździło). Z wyposażenia auto posiada wspomaganie i szyberdach. W aucie nie planuje zmian, bo ma ono po prostu jeździć
Fotki sprzed zimy po myciu:
kwiecień 2011
mała przymiarka borbet e 8x17, felgi wyleciały bo na profilu 45 nie da się jeździć
i aktualne toczydło
sierpień 2011 stringi h&m
miałem chwilę, ale auto niestety brudne, pewnie później jakaś sesja będzie <ok>
wygląda to mniej więcej tak :mrgreen:
foty robione kalkulatorem, nie mam dobrego sprzętu i na razie sensownej sesji nie będzie :-| , a auto wygląda jak widać :mrgreen:
wskoczyła także klubowa vlepa
październik 2011
speedline z b3
plus maska "nie wiadomo co" <ok> i kilka śmiesznych naklejek
Ostatnio zmieniony 07 paź 2015, 11:40 przez _joker, łącznie zmieniany 15 razy.
kupiłem takie fele bo się trafiły w dobrej cenie stoją dość szeroko bo ET wynosi 15 :lol: na razie zostaną takie bo lepsze takie niż ori stal z b4 :mrgreen: a 14'stki ronala są ładne ale trochę małe kolor wheel whores :?: przecież właśnie tak teraz maluje się fele <ok>duo pisze:jakieś takie na wyrost .. i ten kolor .. jakby nie udane wheel whoresskoti pisze:Ja bym te kola wymienił bo nie pasują mnie jakoś,a tak to pogratulować kolejnej b2 na forum.
to ze sie maluje nie znaczy ze zawsze to pasuje .. a tu jest przykład kiedy to wlasnie nie pasuje zeby wszystko gralo i zachwycalo ludzi zapierajac im dech w piersiach a mlodym laskom w cyckach rozmiar dobre C to :_joker pisze:kupiłem takie fele bo się trafiły w dobrej cenie stoją dość szeroko bo ET wynosi 15 :lol: na razie zostaną takie bo lepsze takie niż ori stal z b4 :mrgreen: a 14'stki ronala są ładne ale trochę małe kolor wheel whores :?: przecież właśnie tak teraz maluje się fele <ok>duo pisze:jakieś takie na wyrost .. i ten kolor .. jakby nie udane wheel whoresskoti pisze:Ja bym te kola wymienił bo nie pasują mnie jakoś,a tak to pogratulować kolejnej b2 na forum.
po pierwsze koło musi pasowac do auta
po drugie odpowiedni rozmiar koła do auta
po trzecie odpowiedni rozmiar koła do zawiaszenia na jakim stoi smaochod
po czwarte dobór kolor felgi do koloru auta
sorry ale jak dla mnie porażka na w każdym punkcie ... ale wszystko rzecz gustu i Tobie ma się podobać ..
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
bardzo slusznie bo wyglada na ladnie uchowany, aczkolwiek zbyt jest to uwazam nietuzinkowy pojazd aby byl tylko dupowozem_joker pisze:W aucie nie planuje zmian, bo ma ono po prostu jeździć
co sie tyczy czarnych felg dolaczam do choru Kolegow Przedmowcow twierdzacych ze nie pasuja - ja bym to postawil na czyms bardziej z epoki, niekoniecznie wiekszym niz 15" ale na pewno nie czarnym, np:
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt: