no to pewnie jest UN4, druga firma ktora tez robila liczniki dla audi, niby ich czesci niemozna mieszac, bo nie beda dzialac w liczniku VDO, ciekawe jak ci w aukcji napisal i czy cie nie oszukal,
jak znajde te zdjecie w powiekszeniu to wrzuce
[B4 TDI] Kontrolka imobilaizera w liczniku
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
dzieki wielkie!
ja kupilem go ze szrotu i jak go rozebralem to wygląda na to ze ktos ten obrotomierz montowal sam bo dodatkowe piny wlutowane. ale wszystko dziala procz tych mrugajacych kontrolek. Wloze mojego MC i zobacze co bedzie sie dzialo
[ Dodano: 2011-02-01, 12:31 ]
wlozylem mojego MC jest ok z kontrolkami. Wkurzaja mnie dwie sprawy odnosnie zegarka w obrotomierzu. Nie jest podswietlany mimo dobrej zarowki i nagle przestal dzialac po czym znow zaczal chodzic no ale teraz przestal na dobre!
Szlak człowieka trafia!!!!!!!!!!
[ Dodano: 2011-02-01, 12:49 ]
połaczylem te dwa miejsca zeby podswietlany byl zegarek a i tak nie dziala
ja kupilem go ze szrotu i jak go rozebralem to wygląda na to ze ktos ten obrotomierz montowal sam bo dodatkowe piny wlutowane. ale wszystko dziala procz tych mrugajacych kontrolek. Wloze mojego MC i zobacze co bedzie sie dzialo
[ Dodano: 2011-02-01, 12:31 ]
wlozylem mojego MC jest ok z kontrolkami. Wkurzaja mnie dwie sprawy odnosnie zegarka w obrotomierzu. Nie jest podswietlany mimo dobrej zarowki i nagle przestal dzialac po czym znow zaczal chodzic no ale teraz przestal na dobre!
Szlak człowieka trafia!!!!!!!!!!
[ Dodano: 2011-02-01, 12:49 ]
połaczylem te dwa miejsca zeby podswietlany byl zegarek a i tak nie dziala