Deskorolka
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
to jest najwiekszy mankament, ale ktos to musial przetestowac ;pmaniekmac pisze:mam nadzieję że farba trochę wytrzyma
ogolnie dzieki wielkie za opinie ze sie podoba :mrgreen:
Harry u mnie troszke taniej, bo w pierwszej czesci przedzialu podeszla jeszcze kierownica, a gosciu mi sie naurzekal na nia ze kupa zawijasow i przez to nie chcial spuscic mi z ceny nawet na paliwo ;p
mam problem ze skreceniem poduszki, jakos nikt nie zwrocil uwagi ale z lewej strony wogole jest nie skrecona, poprostu jak skrece to non stop trabi mi auto, ktos wie gdzie popelnilem blad? moze na kierownicy poluzowac troche ktoras z trzech srob trzymajacych ta srebrna obudowe?
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Kolczat, mi trąbiło non stop jak jedną ze śrub którą się przykręca poduszkę/zaślepkę - tą wkręcaną od tyłu kierownicy - krzywo wkręciłem... Nie wiem w jaki sposób, ale wtedy mi blachy kierownicy zwierało i trąbiło...
Te 3 śruby którymi przykręca się blachę wewnątrz kiery dokręcasz do końca. Jak tego nie zrobisz to krzywo będzie Ci plastik poduszki leżał na kierownicy.
Harry, nie wiem jak pełna skóra, ale za półskórę 400zł za zmatowienie skór dałem.
Żeby się nie świeciła, bo poprzedni właściciel widać, że bardzo o nią dbał bo jest w stanie idealnym, ale stosował środki co ją bardzo nabłyszczały... Więc za pełen komplet 1000zł to w miarę uczciwa cena
Ważny efekt końcowy, wreszcie Kolczat masz super skórkę gratuluję
Te 3 śruby którymi przykręca się blachę wewnątrz kiery dokręcasz do końca. Jak tego nie zrobisz to krzywo będzie Ci plastik poduszki leżał na kierownicy.
Harry, nie wiem jak pełna skóra, ale za półskórę 400zł za zmatowienie skór dałem.
Żeby się nie świeciła, bo poprzedni właściciel widać, że bardzo o nią dbał bo jest w stanie idealnym, ale stosował środki co ją bardzo nabłyszczały... Więc za pełen komplet 1000zł to w miarę uczciwa cena
Ważny efekt końcowy, wreszcie Kolczat masz super skórkę gratuluję