Audio w b3
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Tak jak kolega Patrycjusz napisa - mozliwosci jest wiele.
Ja bym zrobi podloge z wlokna - zobacz jak u mnei to wyglada - a gloaniki wpuscil w pokrywe ktora umocowal bym pod katem taz zeby "patrzyla" na zewnatrz.
butle i wzmacniacz tez bym zabudowal - ale z otwieramy deklem i malym schowkiem
Jest wiele opcji...
Ja bym zrobi podloge z wlokna - zobacz jak u mnei to wyglada - a gloaniki wpuscil w pokrywe ktora umocowal bym pod katem taz zeby "patrzyla" na zewnatrz.
butle i wzmacniacz tez bym zabudowal - ale z otwieramy deklem i malym schowkiem
Jest wiele opcji...
Re: [b3] zabudowa audio
Wywal bojler <ok>Kuballa17 pisze: problem w tym ze mam butle z gazem i ona mi kompletnie przeszkadza w tym
[ALL] Coś ładnie grającego
Hej chciał bym dobrać jakieś ładnie grające audio jak na razie posiadam
wzmacniacz blaupunkt GTA-475
KONDENSATOR PHANTOM 1.2
ALPINE SXE-1750S SYSTEM MAX POWER 280W 16,5cm na tylnej półce
i to wszystko w ori miejsca na desce zastanawiam się nad ALPINE SXE-0825S 150W MAX 8,6mm i co dalej bo to podepnę pod wzmacniacz blaupunkta który mam a co z basowym? myślałem nad INFINITY REF 1260W a co go ma napędzać?? Może macie jakieś inne propozycje? aaa zapomniałem będzie radio audi symphony II 6cd
wzmacniacz blaupunkt GTA-475
KONDENSATOR PHANTOM 1.2
ALPINE SXE-1750S SYSTEM MAX POWER 280W 16,5cm na tylnej półce
i to wszystko w ori miejsca na desce zastanawiam się nad ALPINE SXE-0825S 150W MAX 8,6mm i co dalej bo to podepnę pod wzmacniacz blaupunkta który mam a co z basowym? myślałem nad INFINITY REF 1260W a co go ma napędzać?? Może macie jakieś inne propozycje? aaa zapomniałem będzie radio audi symphony II 6cd
Nie napisałeś kolego ile $$$ chcesz naskrobać na sprzęt. Ja ci zaproponuje stary i sprawdzony zestaw czyli Powerbass S-12 i Wzmacniacz CARPOWER HPB-1502. S-12 będzie z wyższej półki niż REF 1260W i nie jest już taki drogi jak kiedyś. A wzmacniacz da rade i jeszcze troche mocy zostanie. Jeżeli byś chciał lepszy i droższy wzmacniacz to Boschmann PCH-990ATX ale z Boschmannów tylko ten, na inne nawet nie patrz. Tylko ze osobiście za używke bym 500zł nie dał. Jest on lepszy jakościowo od HPB-1502 i ma coś koło 600rmsu co by ci napewno wystarczyło z zapasem ale do niego to już droższy i potężniejszy głośnik:)