[CABRIO 2.3 NG] front grill RS6 na aucie
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
No dokładnie z tym sterowaniem można było przekładać ale to już większe rezanie więc odpuściłem.
Co do wentylacji to w fotelu jest wentylator i jak się załączy tą opcję to dmucha Ci w tyłek powietrze.
Fotele wyszły tak samo tylko że od kierowcy już użytkuję od lata i trochę się skóra nabłyszczyła (zresztą wielokrotnie fotel już był pokrywany preparatami do skór) a ten od pasażera jest nówka i jeszcze ani nie siedziany ani nie impregnowany i z tąd ta różnica.
Co do braków w kokpicie to nawet dwie rzeczy by się przydały
1. decha poliftowa
2.klimatronic
ale to z czasem będziemy coś działać.
Co do wentylacji to w fotelu jest wentylator i jak się załączy tą opcję to dmucha Ci w tyłek powietrze.
Fotele wyszły tak samo tylko że od kierowcy już użytkuję od lata i trochę się skóra nabłyszczyła (zresztą wielokrotnie fotel już był pokrywany preparatami do skór) a ten od pasażera jest nówka i jeszcze ani nie siedziany ani nie impregnowany i z tąd ta różnica.
Co do braków w kokpicie to nawet dwie rzeczy by się przydały
1. decha poliftowa
2.klimatronic
ale to z czasem będziemy coś działać.
Re: [CABRIO 2.3 NG] 17 RH ZW1(5x112) Bixenon, Recaro - new f
Jakis FAKE, 94 rok i banery AUDI A3 ? :mrgreen:maniekmac pisze:A tu jako ciekawostka podczas pobytu w 1994 r w Berlinie na wystawie samochodów - to co mnie najbardziej interesowało ???
[url=http://images38.fotosik.pl/271/fca573a007af188fm.jpg]Obrazek[/URL]
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
Kolczat co do impregnacji to ja używam zarówno preparatów z serii BMW jak i np Turtle i ew, sonax ale jest wiele specyfików, co do malowanej skóry to np. do farby "renoskór" są preparaty tej firmy do konserwacji z woskiem itd. Napewno nie należy stosować żadnych specyfików czyszczących a już broń boże na bazie łatwo odparowywalnych ( nitro pochodnych - bo takie też są) zawsze przed użyciem wykonaj test na skórze w mało widocznym miejscu i odczekaj dłuższą chwilę, zeby zonka nie było.
P17er to była końcówka roku 94 albo początek 95 i już pokazywali nowe modele, wiesz dawno było to i nie pamiętam czy tam były jakieś A3 czy tylko banery? :oops:
KORU no kokpit jak nic samolotowy ale ja tak lubie. Co do felg to ja będę je zmieniał, ale nie to że mi się nie podobają, po prostu będą albo 16 albo 17 z oponami oczywiście zimowymi
P17er to była końcówka roku 94 albo początek 95 i już pokazywali nowe modele, wiesz dawno było to i nie pamiętam czy tam były jakieś A3 czy tylko banery? :oops:
KORU no kokpit jak nic samolotowy ale ja tak lubie. Co do felg to ja będę je zmieniał, ale nie to że mi się nie podobają, po prostu będą albo 16 albo 17 z oponami oczywiście zimowymi
Wątpie aby 2 lata przed premiera afiszowali sie z banerami A3 <ok>
Chronologia wydarzeń do poprawki
Z tego co mówi ETKA felga 17 calowa w CABRIO byla od 97 roku :mrgreen:
Chronologia wydarzeń do poprawki
Z tego co mówi ETKA felga 17 calowa w CABRIO byla od 97 roku :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 31 sty 2011, 21:46 przez PI7er, łącznie zmieniany 1 raz.