[CABRIO 2.3 NG] front grill RS6 na aucie
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
odświeżę trochę temat. Dzisiaj byłem na badaniach technicznych i jak jechałem to tak sobie myślę co tam tym diagnostom znowu będzie przeszkadzać. Zajechałem wstępne oględziny 4-ech speców i oczywiście wjazd na kanał. (.....) cała ścieżka itd. na końcu wydruk i patrzę gość coś głową kiwa i kumpli woła i kartę im pokazuje, a ja myślę chyba coś nie działa jak należy? Podchodzą do mnie i o dziwo wszyściutkie wskazania są superrr, gość nie może się nadziwić i mówi że i w nowych autach gorzej bywa, a tu takie stare auto i wzór . Fakt że ścieżka nie zawsze jest miarodajna ale coś tam pokazuje. Gość był tak zachwycony że nawet nie pytał o xenon, a o katalizator to zapytał jak miałem wyjechać bo czujki zaczęły piszczeć na hali od zanieczyszczenia powietrza :oops: ale co tam jakieś spaliny. Tak więc moja praca nie poszła na marne i mam nadzieje że zaowocuje długą bezawaryjną eksploatacją .
To chyba była bardzo nie miarodajna ta ścieżka <zeby>maniekmac pisze:odświeżę trochę temat. Dzisiaj byłem na badaniach technicznych i jak jechałem to tak sobie myślę co tam tym diagnostom znowu będzie przeszkadzać. Zajechałem wstępne oględziny 4-ech speców i oczywiście wjazd na kanał. (.....) cała ścieżka itd. na końcu wydruk i patrzę gość coś głową kiwa i kumpli woła i kartę im pokazuje, a ja myślę chyba coś nie działa jak należy? Podchodzą do mnie i o dziwo wszyściutkie wskazania są superrr, gość nie może się nadziwić i mówi że i w nowych autach gorzej bywa, a tu takie stare auto i wzór . Fakt że ścieżka nie zawsze jest miarodajna ale coś tam pokazuje. Gość był tak zachwycony że nawet nie pytał o xenon, a o katalizator to zapytał jak miałem wyjechać bo czujki zaczęły piszczeć na hali od zanieczyszczenia powietrza :oops: ale co tam jakieś spaliny. Tak więc moja praca nie poszła na marne i mam nadzieje że zaowocuje długą bezawaryjną eksploatacją .