[B4] nie działa światło wsteczne
-
- Forum Audi 80
[B4] nie działa światło wsteczne
witam, od niedawna jestem posiadaczem 80 w avancie. po zakupie auta okazało sie iż nie dzała oświetlenie w tylnej kolapie. znalazłem przerwaną wiązkę i działa wszystko poza światłem cofania, bezpieczniki ok. proszę o wskazówki
Ostatnio zmieniony 01 lut 2011, 18:42 przez fanquattro77, łącznie zmieniany 1 raz.
fanquattro77, wiem że masz problem i szukasz pomocy na forum, ale trochę nie ładnie władować się do kogoś z buciorami nie mówiąc nawet
"Dzień dobry"
Temat też masz źle nazwany co wskazuje że nie czytałeś zasada nazywania tematów.
"Dzień dobry"
Temat też masz źle nazwany co wskazuje że nie czytałeś zasada nazywania tematów.
-
- Forum Audi 80
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
-
- Forum Audi 80
dziękuję za pomoc, jak uporam się z zakupem i naprawą to odpiszę, pozdrawiam i dziękuję za okazanąpomoc.
[ Dodano: 2011-02-22, 16:33 ]
Witam po długiej przerwie. odnośnie czujnika cofania to kupiłem za 20 -chy używany i działa wyśmienicie. trochę było pracy z jego wymontowaniem bo kanał w garażu zimny i trzeba się troszeczkę na gimnastykować, ale teraz wszystko działa. pozdrawiam.
[ Dodano: 2011-02-22, 16:33 ]
Witam po długiej przerwie. odnośnie czujnika cofania to kupiłem za 20 -chy używany i działa wyśmienicie. trochę było pracy z jego wymontowaniem bo kanał w garażu zimny i trzeba się troszeczkę na gimnastykować, ale teraz wszystko działa. pozdrawiam.
Cześć , nie chciałem zakładać tematu więc piszę tutaj mam taki problem że jak wciskam wsteczny bieg to zapala mi się wtedy światło tylne przeciwmgłowe razem z światłami wstecznymi i na przyciski od przeciwmgłowego też się zapala kontrolka , a jak włączam tylne światło przeciwmgłowe to zapalają mi się jednocześnie z nim światła wsteczne . Gdzie może leżeć problem ?
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
wiazka uszkodzona na wychodzacej czesci bagaznik buda autawujo1 pisze:Cześć , nie chciałem zakładać tematu więc piszę tutaj mam taki problem że jak wciskam wsteczny bieg to zapala mi się wtedy światło tylne przeciwmgłowe razem z światłami wstecznymi i na przyciski od przeciwmgłowego też się zapala kontrolka , a jak włączam tylne światło przeciwmgłowe to zapalają mi się jednocześnie z nim światła wsteczne . Gdzie może leżeć problem ?