[Audi B4 1Z] srebrna seria - drobne zmiany str.1
myślałem nad tym nie raz, ale jeszcze z tym poczekam. Narazie są inne priorytetyNiki20 pisze: czas go posadzić
Auto musi mnie zadowalać przede wszystkim wizualnie i technicznie żeby bardzej w niej modzić; narazie jeszcze jej trochę brakuje :roll: Jeżeli będze gleba to tylko i wyłącznie 40/40; dla niektórych i tak bedzie to "koza"
na giełdzie pewnie znów bym usłuszał handlarz :mrgreen:NorbertGSX pisze:nie będzie na pewno problemu z takim zadbanym egzemplarzem
skądś znam ten ból; potrzebuje kilku części zamiennych z firmy Lemforder, ale nie dostałem ich w moim mieście; tu to chyba tylko febi, topran, swag 4-max i do tego jeszcze ceny mają chore :evil: Jak zapytałem o Lemfordera to usłyszałem "takie dobre części do takiego starego samochodu" nie szkoda pieniędzy :?: To odpowiedziałem, że po co mam zakładać jakiś szit i dwa razy robić jak mogę założyc części lepszej firmy i robić tylko raz. Na koniec dodałem, że przecież ja płacę więc co mu do tego :roll:NorbertGSX pisze:ale po tej zimie jest co robić z zawieszeniem
- Norbas
- Forum Audi 80
- Imię: Norbert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
zależy jak kto patrzy :mrgreen:tomekk666 pisze:na giełdzie pewnie znów bym usłuszał handlarz
tomekk666 pisze:Jak zapytałem o Lemfordera to usłyszałem "takie dobre części do takiego starego samochodu" nie szkoda pieniędzy
dziwne że koleś pracujący w tej branży ma takie podejście do sprawy. Nie ma co się przejmować B-czwórka i tak przeżyje jego Lanosa :mrgreen: