[B4 AHU 99r] cabrio by hemp
piasty łożyska tarcze itp itd a dystanse na będą po kosztach a air wyjdzie w podobnych pieniądzach jak gwint no i air dla kobiety lepszy bo ja tam w corrado twardo na gwincie śmigam zresztą czeka go mała przeróbka by auto leżało jeszcze niżej 8-)
a co do bezpieczeństwa to 3 śruby będą tak samo bezpieczne jak 215/35 na 9 calach
a co do bezpieczeństwa to 3 śruby będą tak samo bezpieczne jak 215/35 na 9 calach
na tej focie jest docelowa gleba z tym ze w tedy kola obcierały o nadkola wiec podniosłem trochę wyżej ale w praniu wyszło ze na dziurach kola tra o błotniki wiec auto znowu poszło w gore a teraz będą zrobione specjalne odboje zakładane na tłoczysko i w razie hopki amortyzator zaprze się o górny talerzyk i kolo nie przytrze o błotnik a ja zyskam jakieś 15mm gleby 8-)
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
te wylane fk z wymiennymi wkladami lezy mi nadal ale to jest kolegi juz.
jak chcesz to mozesz podjechac ale musisz sam sobie poradzic w zamarznietym garazu bo grypa mnie rozlozyla i zdycham juz miesiac czasu, a praca w dodatku mnie wykancza.
no chyba, ze chcesz tylko porownac, to nr masz i dzwon.
hemp, co do przodu, to pogadaj z marooniem, ostatnio jak z nim pisalem przed kupnem kolumn, coś napomknął o ulepszonej wersji home made kolumn gwintowanych, na bazie tych co są w VW :oops:
pzdr.
jak chcesz to mozesz podjechac ale musisz sam sobie poradzic w zamarznietym garazu bo grypa mnie rozlozyla i zdycham juz miesiac czasu, a praca w dodatku mnie wykancza.
no chyba, ze chcesz tylko porownac, to nr masz i dzwon.
hemp, co do przodu, to pogadaj z marooniem, ostatnio jak z nim pisalem przed kupnem kolumn, coś napomknął o ulepszonej wersji home made kolumn gwintowanych, na bazie tych co są w VW :oops:
pzdr.