Audi Sport pisze:Mi też Może dlatego, że to 16V, bez gazowni, superancki kolorek jak i wnętrze no i po dzwonie naprawił ją, a nie chciał sprzedać bądź na część puścić, bo po prostu się przywiązał do niej chłopak tak jak ja i GerB3GerB3 pisze:nie wiem dlaczego ale wyjatkowo przypadła mi do gustu
Na fotkach to tam nic.... ale na zywo to to jest najczystszy samochód jaki widziałem No taka Ziemior prawda co jak co ale tak jest .... :mrgreen:
Kocham się w 16 :oops: i takich i takich xD :mrgreen: :mrgreen: ale szczegolnie w tych limitowanych wnętrzach ..... kupiłem cospodobnego ale to juznie ten klimat
Szacun za Bc
Bordowe B3 - Ziemor, nowy wydech
Trochę się dziwnie czuję w związku z czystością - dzięki za komentarz
Ty wzdychasz do 16-tki a ja do pięciu cylindrów he he
Ostatnio na parkingu - małe porównanie tak przez przypadek czyli ja i "paszcza" - nie wiem czyje to auto ale na grilu ma znak S8
Ostatnio na parkingu - małe porównanie tak przez przypadek czyli ja i "paszcza" - nie wiem czyje to auto ale na grilu ma znak S8
Ostatnio zmieniony 03 lut 2011, 21:45 przez ziemor, łącznie zmieniany 1 raz.
Widzisz Wujo tu się sprawa komplikujewujo1 pisze:kiedy w końcu zawita przednia dokładka kamei ??
- jak się przyglądam dokładce na żywo u kolegi to jakoś tak nie mogę się zdecydować na dokładkę bo czuję że nie przypadnie do mojego gustu
- kupiłem zderzak z migaczami i halogenami - leży w piwnicy - też jakoś coś nie wzbudza mojego zaufania czuję że nie będzie to to czego szukam
Nie wiem czemu ale jak widzę dokładkę na fotach to wygląda perfekt - super
natomiast jak ją widzę dokładkę na żywo to jakoś przód auta wydaje mi się za ciężki i za masywny
Więc nie wiem co zrobić - najlepiej jak bym zobaczył bordowe na żywo z ori dokładką - ale gdzie takie znaleźć ? - wtedy bym zdecydował
ziemor pisze:Trochę się dziwnie czuję w związku z czystością - dzięki za komentarz
Ja bym sie cieszył jakby mi ktoś tak powiedział :mrgreen:
A co do pieciu garków ... fajnie ze są ale, nie oddają tego czego spalają wiesz o co mi chodzi ....
A co do zderzaka to wyłałem Ci zieloną 16 kiedyś pamiętasz ?
- Audi Sport
- Forum Audi 80
ziemor pisze:jakoś tak nie mogę się zdecydować na dokładkę bo czuję że nie przypadnie do mojego gustu
ziemor pisze:kupiłem zderzak z migaczami i halogenami - leży w piwnicy - też jakoś coś nie wzbudza mojego zaufania
ziemor pisze:jak widzę dokładkę na fotach to wygląda perfekt - super
natomiast jak ją widzę dokładkę na żywo to jakoś przód auta wydaje mi się za ciężki i za masywny
Nie zachowuj się jak baba w ciąży tylko kupuj dokładkę, zapodaj ori halo, bo te co teraz masz są paskudne. Po tych zabiegu masz super wyglądające i jeżdżące B3 i będzie się nad czym spuszczać Dobrze, że dałeś fotę tej wtyczki od sygnału spalania, bo łatwiej będzie ludziom szukać jej. U mnie za to jest ta druga część tej żółtej wtyczki, ktorej u Ciebie brakuje Za to sygnału spalania ni widu ni słychu. Chwała CI za to, że napisałeś jakie są jajca z tym w 3A, bo tam to jak nie ma jakiegoś wypasu to nie ma elektroniki od tego w sterowniku. Czyżby to była "zemsta Roberta Boscha" czy co :?: Jak rozebrałem sterownik to jedyne co mi na usta się nawinęło to WTF :!: :?: Wracając do tematu to jesteś jednym z nielicznych, którzy podczas rezanka opisują co i jak, a nie tylko chwalisz się co doszło do wypasu Coś planujesz nowego dokładać w bordowiątku :?:ziemor pisze:Więc nie wiem co zrobić
PS. Długo się wozisz z "1.8S" na klapie :?:
Ostatnio zmieniony 04 lut 2011, 00:04 przez Audi Sport, łącznie zmieniany 1 raz.
ziemor pisze:
Więc nie wiem co zrobić - najlepiej jak bym zobaczył bordowe na żywo z ori dokładką - ale gdzie takie znaleźć ? - wtedy bym zdecydował
Mówisz masz , co prawda po czasie jak to u mnie bywa ale jest :mrgreen:
http://www.typ-91.de/16v.html
http://imageshack.us/photos/Audi/152/a8016v4on6.jpg/
http://retrorides.proboards.com/index.c ... read=36867
A w ogóle wypasnie wyglądał by zderzak coupe z dokładką kameia :D:D
Ostatnio zmieniony 04 lut 2011, 23:34 przez SzymekB, łącznie zmieniany 1 raz.