Audi Sport pisze:Mi teżGerB3 pisze:nie wiem dlaczego ale wyjatkowo przypadła mi do gustuMoże dlatego, że to 16V, bez gazowni, superancki kolorek jak i wnętrze no i po dzwonie naprawił ją, a nie chciał sprzedać bądź na część puścić, bo po prostu się przywiązał do niej chłopak tak jak ja i GerB3
![]()
Na fotkach to tam nic.... ale na zywo to to jest najczystszy samochód jaki widziałemNo taka Ziemior prawda co jak co ale tak jest .... :mrgreen:
Kocham się w 16 :oops: i takich i takich xD :mrgreen: :mrgreen: ale szczegolnie w tych limitowanych wnętrzach ..... kupiłem cospodobnego ale to juznie ten klimat![]()
Szacun za Bc
Bordowe B3 - Ziemor, nowy wydech
Trochę się dziwnie czuję w związku z czystością - dzięki za komentarz
Ty wzdychasz do 16-tki a ja do pięciu cylindrów he he
Ostatnio na parkingu - małe porównanie tak przez przypadek czyli ja i "paszcza" - nie wiem czyje to auto ale na grilu ma znak S8
![Obrazek]()

Ostatnio na parkingu - małe porównanie tak przez przypadek czyli ja i "paszcza" - nie wiem czyje to auto ale na grilu ma znak S8
Ostatnio zmieniony 03 lut 2011, 21:45 przez ziemor, łącznie zmieniany 1 raz.
Widzisz Wujo tu się sprawa komplikujewujo1 pisze:kiedy w końcu zawita przednia dokładka kamei ??
- jak się przyglądam dokładce na żywo u kolegi to jakoś tak nie mogę się zdecydować na dokładkę bo czuję że nie przypadnie do mojego gustu
- kupiłem zderzak z migaczami i halogenami - leży w piwnicy - też jakoś coś nie wzbudza mojego zaufania czuję że nie będzie to to czego szukam
Nie wiem czemu ale jak widzę dokładkę na fotach to wygląda perfekt - super
natomiast jak ją widzę dokładkę na żywo to jakoś przód auta wydaje mi się za ciężki i za masywny
Więc nie wiem co zrobić - najlepiej jak bym zobaczył bordowe na żywo z ori dokładką - ale gdzie takie znaleźć ?

ziemor pisze:Trochę się dziwnie czuję w związku z czystością - dzięki za komentarz![]()
Ja bym sie cieszył jakby mi ktoś tak powiedział :mrgreen:
A co do pieciu garków ... fajnie ze są ale, nie oddają tego czego spalają wiesz o co mi chodzi ....
A co do zderzaka to wyłałem Ci zieloną 16 kiedyś pamiętasz

- Audi Sport
- Forum Audi 80
ziemor pisze:jakoś tak nie mogę się zdecydować na dokładkę bo czuję że nie przypadnie do mojego gustu
ziemor pisze:kupiłem zderzak z migaczami i halogenami - leży w piwnicy - też jakoś coś nie wzbudza mojego zaufania
ziemor pisze:jak widzę dokładkę na fotach to wygląda perfekt - super
natomiast jak ją widzę dokładkę na żywo to jakoś przód auta wydaje mi się za ciężki i za masywny
Nie zachowuj się jak baba w ciąży tylko kupuj dokładkę, zapodaj ori halo, bo te co teraz masz są paskudne. Po tych zabiegu masz super wyglądające i jeżdżące B3 i będzie się nad czym spuszczaćziemor pisze:Więc nie wiem co zrobić

PS. Długo się wozisz z "1.8S" na klapie :?:
Ostatnio zmieniony 04 lut 2011, 00:04 przez Audi Sport, łącznie zmieniany 1 raz.
ziemor pisze:
Więc nie wiem co zrobić - najlepiej jak bym zobaczył bordowe na żywo z ori dokładką - ale gdzie takie znaleźć ?- wtedy bym zdecydował
Mówisz masz , co prawda po czasie jak to u mnie bywa ale jest :mrgreen:
http://www.typ-91.de/16v.html
http://imageshack.us/photos/Audi/152/a8016v4on6.jpg/
http://retrorides.proboards.com/index.c ... read=36867
A w ogóle wypasnie wyglądał by zderzak coupe z dokładką kameia

Ostatnio zmieniony 04 lut 2011, 23:34 przez SzymekB, łącznie zmieniany 1 raz.