[b4 1.9tdi] JAK KUPOWAC
-
- Forum Audi 80
[b4 1.9tdi] JAK KUPOWAC
witam szanownych klubowiczów mam do was pytanko czy warto kupowac wtryski na allegro chodzi mi o uzywki a dokładnie od AFN-a bo jest kilka ogłoszen ale niechce kupic kota w worku...i czy ktos juz kupował moze w taki sposób i jakie ma na ten temat zdanie bo musze cos zrobic z tymi wtryskami bo szlak mnie trafia jak sobie pomysle ze przy troszke wiekszym mrozie autko pali jak es...moze polecicie mi kogos kto ma pewne zrodło albo akurat ma do sprzedania takie wtryski.Pozdrawiam
[ Dodano: 2011-02-02, 16:13 ]
bo mam juz sterownik od kostrz-a i chce zrobic te wtryski zobaczyc czy cos sie porawiło jak sie autko sorawuje i wtedy załozy ten sterownik
[ Dodano: 2011-02-02, 16:13 ]
bo mam juz sterownik od kostrz-a i chce zrobic te wtryski zobaczyc czy cos sie porawiło jak sie autko sorawuje i wtedy załozy ten sterownik
najlepiej jak dają jakąś gwarancję , w podobnej cenie kupisz większe od AEL tylko sterujący byś musiał przełożyć to by było najtaniej bo sterujący jest często dość drogi ,zazwyczaj takie wtryski trzymają już ok 170-180 bar
Ostatnio zmieniony 02 lut 2011, 16:31 przez Vision, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
rafal.skromny masz ten sam problem co ja.Przeszukałem allegro za używanymi wtryskami od AFN,ASV,AHF i też jestem tego samego zdania co Ty,że nie wiadomo na jakie się trafi.Jeden z klubowiczów doradził mi żeby kupować z pewnego zródła,(On akurat kupował u Kostrza).Jak Mariusz przyśle mi sterownik to jadę do znajomego (ma właśnie używane wtryski AFN), tylko nie jest pewny czy sprawne).Założymy zobaczymy jak będzie auto się sprawować
Ja na twoim miejscu brał bym 216 Fratelli sprawdzone od dłuższego czasu i działają bdb na alledrogo są w dobrej cenie,dajesz do pompiarza niech zakłada ustawi ciśnienia i śmigasz sprzedawca sprawdzony
-
- Forum Audi 80