[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
No był byl spot i całkiem całkiem gdyby nie nasze spóźnienie z Olszakiem przez myjnie...
Podziękował za spota panowie <ok> :mrgreen: To kiedy następny ? Może za tydzień ? :lol:
[ Dodano: 2011-02-06, 17:21 ]
[quote="Olszak"]No to widze rozpoznawalni na ulicy jesteśmy To bardzo fajnie Przejazd mi się podobał jak i cały spot...
PS: Gratulacje dla Benka za wyprowadzenie mnie i Kacpra na trase Toruńską :roll:
No i o to własnie chodzi Temu już coś nie pasuje
Podziękował za spota panowie <ok> :mrgreen: To kiedy następny ? Może za tydzień ? :lol:
[ Dodano: 2011-02-06, 17:21 ]
[quote="Olszak"]No to widze rozpoznawalni na ulicy jesteśmy To bardzo fajnie Przejazd mi się podobał jak i cały spot...
PS: Gratulacje dla Benka za wyprowadzenie mnie i Kacpra na trase Toruńską :roll:
No i o to własnie chodzi Temu już coś nie pasuje
Olszak pisze:No to widze rozpoznawalni na ulicy jesteśmy To bardzo fajnie Przejazd mi się podobał jak i cały spot...
PS2: Kolego LukeX do Fortu Wola chyba masz niedaleko :mrgreen:
Hehe do Fort Wola to mam z 3min samochodem. Mieszkam na Góralskiej przy carfourze więc daleko to nie jest...
A tak nawiasem. Mam na imię Dawid. Mam 23 lata i jeżdżę B4 w sedanie z silnikiem AAH. Zapomniałem loginów do swojego konta i z przyzwyczajenia od pół roku korzystam z profilu swojego brata, więc niech nick nikogo nie myli :lol:
Nie takimi samochodami wpadają na spoty hehe Śmiało możesz wpadać.kepasus pisze:troche ta marka nie pasuje do spotu AUDI
To prawda. W pewnym momencie mijał nas motor. Miał koguty myślałem ze mnie policja juz łapie na radar bo 140 mialem, a to jakis typ sobie zamontował i zadowolonykacper85 pisze:I S3 sobie zwiedziliśmy w drodze do domu :mrgreen: (miodzio asfalt jak stół)
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
pijesz do czegos :?: :mrgreen:Olszak pisze:Nie takimi samochodami wpadają na spoty hehe
swoja droga to drugie podejscie do POMu wyszlo bardzo niezle jesli pominac fakt ze pojechalismy troche inna trasa, natomiast niestety znowu przegapilsmy najlepsze swiatlo dla kamerki ktora wiozl ATLAS.
przy okazji ulegla mi sie we lbie szalencza mysl - co Wy na to zeby ktorejs wiosennej niedzieli (np. w kwietniu) zrobic spota tuz po wschodzie slonca? rozchodzi mi sie oczywiscie o zajebiaszczanskie swiatlo ktore sie wtedy odbywa - kto jechal we wrzesniu do Wyrazowa ten wie o czym mowie...
odnosnie nastepnych ewentualnych przejazdow - oto moja propozycja trasy POMu o ktorej mowilem dzisiaj alesmy sie nie dogadali, wrzucam zebysmy (jesli przyjmiemy ja do realizacji) w przyszlosci unikneli nieporozumien :mrgreen:
wlasnie, przyszlosc - nastepny spot za tydzien czy za dwa? gdzie jest Prezes Olszak? ja bym nawet byl za przyszla niedziela - wlasnie zaczely sie ferie wiec miasto jest pustawe jak wszyscy na pewno zauwazyli a to woda na nasz mlyn...
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
no to moze przy okazji przejazd poniatoszczakiem kolo Narodowego i potem z powrotem na lewy brzeg Swietokrzyskim? jesli przyjac za koniec trasy miejscowke u Maszu to wygladalaby wtedy jakos tak - mnie osobiscie wydaje sie cokolwiek za dluga wiec moze skoro spot bylby w nietypowym terminie to i punkt startowy zrobmy nietypowy, np. parking pod Torwarem - trasa naonczas wygladalaby mniej wiecej w ten sposob. Wasze komentarze? opinie? sugestie?benjy2 pisze:wybrać się raz gdzieś w okolice śródmiejskie ? Aleje Ujazdowskie itd.
deejay.ftb, ziarno wyszło z filmu? ;/ chyba trza będzie kręcić naszymi soniaczami jeśli nie będzie już super jasno. Muszę ogarnąć jakieś trzymadła do tej kamerki i będziemy montować z 3 źródeł jeszcze jak te rybie oko ustrzelę do soniacza to będzie miodzio.
Ja w pierwszy weekend ferii (20 luty) będę i chętnie poparłbym pomysł spotu 'z kamerami' nawet w porannej godzinie
Ja w pierwszy weekend ferii (20 luty) będę i chętnie poparłbym pomysł spotu 'z kamerami' nawet w porannej godzinie
Róbta co chceta-ja się dostosuję.Jeśli będę to przyjadę,przejadę i odjadę.deejay.ftb pisze:no to moze przy okazji przejazd poniatoszczakiem kolo Narodowego i potem z powrotem na lewy brzeg Swietokrzyskim? jesli przyjac za koniec trasy miejscowke u Maszu to wygladalaby wtedy jakos tak - mnie osobiscie wydaje sie cokolwiek za dluga wiec moze skoro spot bylby w nietypowym terminie to i punkt startowy zrobmy nietypowy, np. parking pod Torwarem - trasa naonczas wygladalaby mniej wiecej w ten sposob. Wasze komentarze? opinie? sugestie?benjy2 pisze:wybrać się raz gdzieś w okolice śródmiejskie ? Aleje Ujazdowskie itd.